,,Cupa Martisor 2017’’ la fotbal pentru 6 grupe de copii 2008 !

O frumoasa initiativa a parintilor copiilor grupei 2008 a profesorului Alexandru Cristian Bercsenyi de la CSM Scolar Resita, de-a baga in competitie, asa cum ne-au cam obisnuit in ultimii 5-6 ani, pentru verificarea potentialului fotbalistic, din nou Cupa Martisorului. O initiative laudabila la care au spus imediat prezent si-au sarit in ajutor, fiecare cu ce si cat poate, astfel ca langa parinti s-au alaturat pentru o buna desfasurare, Directia Judeteana de Tineret si Sport, Asociatia Judeteana de Fotbal Caras-Severin, prin implicarea directa a presedintelui Viorel Lolea. Cele sase echipe participante, Colterm Timisoara, CSM Resita, CS Simeria, AS Mundo Sport Resita, Luceafarul Severin si  LPS Banatul Timisoara. Conform tragerii la sorti, cele sase echipe au fost impartite in doua grupe, dupa cum urmeaza:

Grupa A: Colterm Timisoara, CSM Resita, CS Simeria

Grupa B: AS Mundo Sport Resita, Luceafarul Severin,  LPS Banatul Timisoara

Turneul de la Resita se va desfasura sambata 4 martie 2017, incepand cu orele 10:30. Daca meciurile din Grupa A se vor desfasura in sala de sport a Scolii Gimnaziale ,,Mihai Peia’’ (Scoala generala nr.6) Resita, meciurile Grupei B se vor desfasura la Sala Polivalenta. Iata programul jocurilor si programul complet al competitiei:

Grupa A

Ora 10:30  CSM Resita -  CS Simeria

Ora 11:05  Colterm Timisoara - CSM Resita

Ora 11:40   Colterm Timisoara - CS Simeria

Grupa B

Ora 10:30  AS Mundo Sport Resita - LPS Banatul Timisoara

Ora 11:05  Luceafarul Severin  -  AS Mundo Sport Resita

Ora 11:40  LPS Banatul Timisoara  - Luceafarul Severin

Dup ace echipele vor juca in sitem grupe fiecare cu fiecare, de la 12:10 la 15:00 echipele vor avea pauza.

De la 15:10 are loc semifinal 1 intre castigatoarea Grupei A si Echipa de pe locul 2 din Grupa B iar de la ora 15:45 are loc semifinal a doua intre ocupanta locului second din Grupa A si castigatoarei Grupei A.

Finala mica este programata pentru ora 16:55, iar finala mare este programata pentru ora 17:30, pentru ca incepand cu orele 18:10 sa se desfasoare festivitatea de premiere. Vor fi acordate dimplome de participare tuturor echipelor participante, va fi premiat cel mai bun portar, cel mai bun jucator al turneului, iar ocupantele locurilor de pe podium vor primi cupe.

Salutam frumoasa initiativa a tuturor celor implicati in eveniment si promitem sa revenim cu amanunte imediat de vom intra in poesia informatiilor utile pentru informarea dumneavoastra.

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook