Banatenii de la Phaser au lansat single-ul si videoclipul ,,Alerg’’ !

 

Trupa Phaser a lansat single-ul și videoclipul „Alerg", o piesa care iti va rasuna cu siguranta in minte chiar după prima ascultare.

„Alerg spune povestea unei iubiri neimplinite, care lasa in urma amintiri frumoase, dar dureroase. Cateodata povestile de dragoste ne atrag in situatii care par fara iesire si ne fac sa credem ca singura optiune este sa alergam fară oprire in urmarirea iubirii, chiar si atunci cand povestea s-a terminat", declara cei de la trupa Phaser.

 

https://www.youtube.com/watch?v=y6Z-xMxjM9I

Single-ul „Alerg" este compus de membrii trupei Phaser si produs in studioul HaHaHa Production. Regizat de catre Silviu Mindroc si filmat in Timisoara, orasul de suflet al trupei, videoclipul este o poezie vizuala despre tumultul interior, exteriorizat prin miscari ample.

Trupa Phaser s-a facut remarcata in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2013, cu piesa „Pour toi et pour moi",  piesa care a fost de altfel primul single oficial al trupei din Banat. Au urmat single-uri ca „Fapte, nu vorbe", „Mi-e dor de el", „Valuri" sau „Ma aprinzi".

https://www.youtube.com/watch?v=IItmbdI7Hvk

Trupa Phaser, in componenta  Carina Dumitru (voce),  Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitara), Lucian Oprisan (clape) si Arnold Birta (tobe) sunt membrii trupei timisorene.

In prima gala din sezonul 4 de la "X Factor", Carina Dumitru a fost senzatie interpretand "Robot armasar attack", o piesa a lui Liviu Vasilica vs Gojira, piesa  pe care o gasiti si pe canalul youtube unde mi-a atras atentia un comentariu: ,, Talent, nu pițiponceală !’’  Completez eu, CORECT ! (vezi video)

https://www.youtube.com/watch?v=YziyWYnfdAI

 

Fanii pot contacta Trupa Phaser  pe facebook, https://www.facebook.com/PhaserOfficial/  unde va invit sa intrati si sa dati si cate un Like, sau pentru Concerte & Booking: (+4) 0744 771 488; (+4) 0727 344 276   pe pagina  http://phaser.ro/

 

Sursa foto: facebook Phaser

Sursa video: youtube

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook