Editia a VI-a a Cupei Magnum la dans sportiv gata de start…

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team Reșița, condus de  Ovidiu Tomescu, antrenor și arbitru în cadrul Federației Romane de Dans Sportiv, a găsit  și anul acesta sprijinul necesar oferit de Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Municipiului Reșița și Consiliul Local Reșița pentru a organiza Cupa Magnum, ajunsă la editia a VI –a, un spectacol al excelenței, al grației, dinamismului și talentului desăvârșit  al unor tineri deosebiți, evidențiat pe ringul de dans.

 

Evenimetul se va desfășura pe data de 30 septembrie 2017 începând cu ora 09:00 și se va încheia la ora 21:00. Momentul de apogeu în reprezintă deschiderea oficială ce va avea loc la ora 18:00 și imediat dupa aceasta, clubul organizator, Asociatia Club Sportiv Magnum Team Reșița, a pregătit o surpriză tuturor invitaților și spectatorilor prin aducerea unei perechi de top mondial ce se află între primele 37 de perechi din topul mondial  si ce dețin și titlul de vicecampioni sud-europeni. Este vorba de Boie Bogdan și Luchiv Natalia și în palmaresul lor combină următoarele rezultate : locul 1 –Cupa României, locul 2 – Campionatul Danez, locul 1 – Clasamentul Spaniei, locul 1 – Campionatul Moldovei, medalia de argint si bronz la Campionatul Sud European și cel mai important  titlu, visul oricarui dansator, locul 1 la Campionatul Mondial de 10 dansuri sectiunea tineret.

 

Totodată pe ringul de dans din Sala Polivalentă din Reșița sunt așteptați să evolueze pe parcursul zilei de sambătă peste 300 de dansatori care se vor întrece și vor oferi un regal al dansului sportiv la Reșița.

 

   “În data de 30 septembrie îi invităm pe toți ce iubesc mișcarea, muzica și dansul pentru a putea vedea un spectacol deosebit, o combinație armonioasă între artă și sport. Invităm toți părinții să vină cu copiii pentru a savura spectacolul și pentru a reuși să iși facă o imagine despre acest sport. Această invitație va continua și după concurs deoarece Clubul Magnum Team Reșița vine cu o invitație, toti copiii vor avea luna octombrie gratuită deoarece dorim să îi cunoaștem pe cei interesați și ei la randul lor să ne cunoască și la sfârșitul lunii octombrie să reușim să facem o selecție din cei care de ce nu, să descoperim viitorii campioni ai județului nostru. În Reșița cursurile vor avea loc în fiecare marți și joi de la ora 16:00 la 17:00 în sala de sport a Școlii Generale Nr. 8 și în Caransebeș în fiecare vineri și sâmbătă de la ora 16:00 la 17:00 în sala de sport a Liceului Traian Doda din Caransebes.  Vă aștepăm alaturi de noi să cunoasteti lumea deosebită a dansului sportiv mai ales ca aceste cursuri sunt gratuite. Concursul Cupa Magnum a ajuns la ediția a VI-a și este organizat de Clubul de Dans Sportiv Magnum Team Reșița sub egida Federației Romane de Dans Sportiv cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, Primaria Reșița si Consiliul Local Reșița.” a declarat  Ovidiu Tomescu, președintele Asociației Club Sportiv Magnum Team Reșița.

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook