Cu ochii in lacrimi si capetele plecate au iesit de pe teren rossonerii 2008 la Caransebes !

Vineri s-a desfasurat o noua etapa in campionatul national de fotbal la juniori  pentru grupa de varsta 2008 ! Pe stadionul municipal din Caransebes s au intalnit echipele CSS Caransebes si CSM Scolar Resita. O zi minunata de toamna, cu un soare tomnatic destul de caldut, a intampinat jocul dintre cele doua formatii carasene. A fost dupa amiaza gugulanilor, echipa care a reusit sa se impuna cu 4-1, merituos asa cum au recunoscut chiar reprezentatii rossonerilor municipiului de pe Barzava. Copiii Resitei au parasit la final suprafata de joc cu capetele plecate si ochii in lacrimi, dar se si gandesc deja sa prinda Play-Off-ul si sa-si ia revansa… E pierduta o batalie, nu-i pierdut si razboiul insa…  Golul resitenilor a fost marcat de David Suciu. Iata lotul deplasat la Caransebes de profesorul Cristian Bercsenyi:

Portari : Vlad Sztanoji si Lucas Paraschivu

Jucatori de camp: Patric Todoran, Robert Burlacu, Christiano Kmeth, Darius Sandru, Filip Baclesanu, Norbert ,,Norby’’ Lazarescu, Catalin Tipol, Nicu Imbrea, Adrian Ursu, Bogdan Matei, David Suciu, Sebastian Ivanis

Multumim si de aceasta data parintilor care-au insotit copiii la Caransebes. Capul sus copii si data viitoare sa invingeti !

 

Dana Mihaela Sztanoji

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook