Daca e joi… astazi este despre voi ! Maria Postolache

Unul dintre cele mai de succes modele din zona Munteniei, este Maria Postolache. Maria s-a nascut in municipiul Pitesti, acolo unde isi are si resedinta actuala. Nascuta sub zodia Scorpionului,  la data de 23 Octombrie 1998, Maria este o mare pasionata de modeling.  Ea a participat la foarte multe concursuri de miss importante, prilej cu care s-a facut remarcata prin frumusetea dar si eleganta pe care o afiseaza. Si datorita acestor calitati a ajuns sa fie cunoscuta in randul acelora care iubesc frumosul si mai ales designul. Isi imparte timpul cu minutiozitate intre scoala si acest hobby numit modeling. In putinul timp liber, Mariei ii place sa citeasca, sa vizioneze filme, sa iese cu prietenele ei…

R:  Maria, cand si cum ai inceput cu modelingul?

MP: Pasiunea mea pentru modeling a inceput atunci cand aveam 12 ani. Am vazut un anunt cu organizarea unui casting intr-un ziar si mi-am zis ca e momentul meu.

R:  Cand a fost momentul debutului?

MP: La scurt timp dupa casting, am participat la un festival de moda. Acolo pot sa spun ca am debutat, la 12 ani…

R: Care consideri ca sunt atuurile tale pentru aceasta ,,profesie'' sau simplu hobby?

MP: Pentru mine modelingul nu reprezinta decat un simplu hobby la aceasta varsta. Consider ca in modeling, ai nevoie de aspect comercial, inaltimea potrivita… Eu, nu-mi doresc aceasta cariera pentru viitor. Am cu totul alte planuri in ceea ce priveste viitorul meu.

R: Care consideri ca a fost momentul THE BEST pana acum in prezentarile la care ai participat?

MP: Momentul THE BEST a fost chiar in prima mea prezentare. Am participat la un festival de moda in care a fost invitat Catalin Botezatu. La 12 ani, pentru prima data pe scena, in fata lui Catalin Botezatu... N-am sa uit niciodata ceea ce am simtit atunci!

R:  Pentru cine ai prezentat pana acum?

MP: Am prezentat pentru Laura Olteanu, Mineli, Anda Adam, Bianca Rusu, si as putea continua…

R:  Cu cine ti-ai dori sa colaborezi?

MP: Imi doresc sa colaborez cu diferiti designeri romani, dar de ce nu si pentru cei din afara. Imi place sa particip la cat mai multe prezentari pentru ca sunt o persoana active si-mi place sa am activitate. Nu am o persoana anume cu care as vrea sa colaborez.

R: Un moment inedit din culise?

MP: Un moment inedit din culise ar fi cred, acela de anul trecut, atunci cand am participat la concursul Miss Pitesti, concurs pe care l-am si castigat dealtfel. Dupa proba de zi, a urmat proba costumului de baie. Graba mare sa schimb tinuta, uitasem la gat colierul.  A fost foarte amuzant momentul in care am vazut pozele cu mine in costumul de baie si cu acel colier la gat! Nu stiu cata lume a observat, dar s-a vazut cam urat...

R: ,,accidente'' pe podium?

MP: N-as putea sa le numesc chiar accidente. Incidente s-au mai intamplat. Oricare dintre noi fetele care prezentam rochii lungi si foarte lungi ne mai prindem tocurile in materialul rochiei… Sa ma impiedic, sau sa-mi cada rochia, nu, asta nu…

R: Unde te vezi peste 10 ani?

MP: Vreau sa-mi deschid propria afacere. Asa ca peste 10 ani vreau sa ma vad implinita si fericita.

R: Care consideri ca este cea mai buna colega in prezentari?

MP: Cea mai buna colega in prezentari este prietena mea, Deea Codrea. Ea detine agentia din Pitesti in care lucrez si eu. De la Deea am invatat foarte multe.

R: Nominalizeaza doua college pe care ai vrea sa le vezi intervievate.

MP: Deea Codrea si Angelescu Diana.

 

,,Pierderile, te vor ajuta sa pretuiești ceea ce ai. Gustul infrangerii face victoria atat de dulce" – Maria Postolache

 

Sursa foto: pagina personala de facebook a modelului

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook