Daca e joi… astazi este despre voi ! Sabrina

Stroe Maria Roxana Sabrina, s-a nascut sub zodia Capricornului, pe 14 ianuarie 1997, la Targu Jiu, si isi are resedinta actuala la Timisoara, acolo unde este studenta in anul al doilea la Jurnalism in cadrul Universitatii de Vest. Tot timpul a fost atrasa de concursurile de tip Miss, astfel ca la doar 13 ani a participat la Mini Miss Oltenia, iar de atunci a inceput sa continue in lumea modelingului. Si daca tot a castigat locul 1 la acel concurs, mai exact titlul de Mini Miss Oltenia, a reprezentat Oltenia la Mini Miss Romania, concurs national la care a obtinut premiul de popularitate. A participat apoi la Mini Top Model, la Bucuresti,  unde a castigat locul 1 si Titlul de Miss Silver Top Model Romania si si-a castigat dreptul de-a  merge in finala, unde a obtinut din nou locul 1, astfel  ca la 14 ani a fost Mini Gold Top Model Romania!  Si pentru ca inceputurile au fost mai mult decat promitatoare, a decis sa faca  un curs de specialitate, alegand modelingul de la Agentia Vogue Models din Tg Jiu, cursuri alsolvite cum altfel decat cu nota 10! In aceasta vara, Sabrina a participat la concursul Miss Plaja si a castigat titlul de Miss Sexy! Si daca tot a devenit mai cunoscuta in Oltenia dupa castigarea concursului de Mini Miss Oltenia, au inceput sa apara si ofertele de-a defila pe scena in diferite prezentari de moda in capitala Banilor! Dupa concursul din aceasta vara a lui 2017, Sabrina a inceput colaborarea cu Agentia Luna Di Miele, o celebra deja agentie din Bucuresti. Am abordat-o pe Sabrina pentru un scurt interviu.

R: Sabrina, cand si cum ai inceput cu modelingul?

SSMR: Cu modelingul, am inceput dupa castigarea la 13 ani a concursului Mini Miss Oltenia, cand am devenit cunoscuta in Craiova si-am fost invitata sa defilez pe scena…

R: Cand a fost momentul debutului?

SSMR: La 13 ani, cum am spus…

R: Care consideri ca sunt atuurile tale pentru aceasta ,,profesie'' sau simplu hobby?

SSMR: Cu siguranta frumusetea si atitudinea. Consider totusi ca si aspectul fizic e unul foarte important.

R: Care consideri ca a fost momentul THE BEST pana acum in prezentarile la care ai participat?

SSMR: Momentul "the best" pot spune ca a fost chiar participarea la concursul Miss Plaja si ulterior castigarea titlului de Miss Sexy 2017.

R: pentru cine ai prezentat pana acum?

SSMR: Am prezentat pentru mari magazine si designeri din Craiova. Acolo am avut un contract cu o agentie si prezentam acolo unde eram chemata.

R: Cu cine ti-ai dori sa colaborezi?

SSMR: Mi-ar placea sa port creatiile lui Catalin Botezatul si de ce nu, chiar si pentru brandul Victoria’s Secrets!

R: Un moment inedit din culise?

SSMR: Nu-mi aduc aminte acum un moment inedit din culise, insa in spatele scenei exista mereu momente interesante presarate cu multa emotie.

R: ,,accidente'' pe podium?

SSMR: Accidente nu le pot numi, insa o singura data mi s-a agatat tocul de la pantofi intr o rochie care imi era foarte lunga. Dar nu am cazut. M-am echilibrat imediat.

R: Unde te vezi peste 10 ani?

SSMR: Peste 10 ani sincer, ma vad pe scena, cantand.  Dar as dori sa continui si cu foto-modelingul.

R: Care consideri ca este cea mai buna colega in prezentari?

SSMR: Pot sa spun ca am avut placerea sa lucrez cu Maria Hanzu, finalista Miss Universe Romania  si sunt foarte bucuroasa.

 

,,Ambitia este aliatul perfect al invingatorului’’ – Stroe Sabrina Maria Roxana

Sabrina este p persoana deosebit de activa. Aveam sa descopar asta dupa interviu. Cand nu face modeling, se ocupa de o Trupa de Ursitoare de botez, ,,Ursitoare de vis’’ dar si de o trupa de dansuri, ,,Turkish Dreams’’, pentru ambele, Sabrina fiind si manager. Trupa ,,ursitoarelor'', este compusa din 6 persoane, si chiar texele pieselor de teatru abordate pentru aceste evenimente poarta semnatura talentatei Sabrina. Sabrina este implicate si in actiunile unui ONG pentru colegii ei studenti, ONG organizator de evenimente. Ca orice domnisoara, Sabrina se mai implica cu pasiune si-n make up-uri, dar si in maniciura pedichiura, fiind nail tehnician.

Stroe Sabrina Maria Roxana are 86/60/90, 45 kilograme si 160 cm inaltime. Cam multe calitati intr-un omulet, nu?

Si pentru ca am aflat, va spun si voua: Sabrina canta dumnezeieste…

 

Sursa foto: pagina de facebook a modelului

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook