In sfarsit presedintele FRH, Alexandru Dedu, il ,,pedepseste’’ pe Martin Ambros! Pedeapsa intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018!

Dupa eliminarea rusionasa a nationalei feminine de handbal din optimile Campionatului Mondial din Germania 2017, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, l-a recomfirmat in functie pe Ambrosio José Martín Cedres, sau mult mai cunoscut publicului iubitor de handbal, Martin Ambros! Marti, 28 noiembrie, inainte de inceperea Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a declarat ca nationala feminina NU are un obiectiv clar la Campionatul Mondial din Germania: ,,Ne dorim sa ajungem intre primele 6 echipe ale lumii. Cred ca si o clasare intre primele 8 ar fi buna". Noi am gatat la final pe 10… Mai conteaza atunci ca am terminat in afara graficului? Se cunoaste faptul ca, COSR a lansat oficial proiectul " Samurai 2020", un program de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a 32-a editie de vara a Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. In mod normal, dupa ce ratezi un obiectiv, ai onoare si demisionezi. Nu le propunem sa-si faca harakiri, pentru ca in Japonia s-a abolit aceasta practica in 1868, daca tot vorbim de Tokyo al japonezilor… Ce inseamna harakiri? Conform DEX-ului:

HARACHÍRI (HARAKÍRI) (‹ fr.; japonezul hara „stomac” + kiri „tăiere”) s. n. Ritual japonez sinucigaș, datând din sec. 12, care constă în spintecarea pântecelui; practicat în special de către samurai, în caz de înfrângere, dezonoare sau condamnare la moarte. Actul se săvârșea în fața unui asistent care, la rândul lui, putea să intervină, decapitându-l pe samurai, pentru a-i scurta agonia, denumirea tradițională japoneză fiind seppuku.

Si daca tot am pierdut rusinos in optimi, presedintele Alexandru Dedu l-a ,,pedepsit’’ pe Martin Ambros, si de la 8 000 de euro lunar cat incasa din noiembrie 2016, de la 1 ianuarie 2018, ibericul trece la salariul de 2018, acela de doar 10 000 euro lunar…! Daca secundul Horatiu Pasca are 1500 euro lunar, antrenorul cu portarii, celalalt iberic Fort Mauri Jaume, are doar  5 500 lunar! Conform GSP, mister president Alexandru Dedu ar luar lunar doar 7 000 euro, fiind se spune, cel mai bine platit presedinte dintre presedintii romani de federatii sportive…  ,,Nu abdic de la ideea de la care am pornit. Totusi, daca dam la o parte dezamagirea pricinuita de eliminare, Romania a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem in primele 10 echipe ale lumii la inceput de ciclu olimpic. Ne dorim ca in 2020, la Tokyo, sa avem o echipa competitiva din toate punctele de vedere”, a declarat presedintele FRH, Alexandru Dedu.

Hai sa dam la o parte dezamagirea, dar despre ce inceput de ciclu olimpic ne indruga presedintele Dedu? Pai nu era mai ok sa mergem la mondialul german si sa ne batem de la egal la egal cu toti pe acolo si sa incepem ciclul asta cu samuraii din ianuarie 2018? Chiar asa de idioti ne crede presedintele?

 

Sursa info: ournet

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

3 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook