Daca e joi…astazi este despre voi! Emanuela Ioan

Emanuela Ioan, s-a nascut pe 14 noiembrie 1998 in Arad. Fiind studenta in Timisoara, Emanuela isi petrece mai tot timpul in capitala Banatului de campie! Un scorpion veritabil, are 175cm, 56 Kg, 90/68/95 ca masuri, si-asa cum imi spunea, Emanuelei ii place sa isi depaseasca intotdeauna limitele…  Emanuela este unul dintre modelele de succes apreciate in zona de vest a Romaniei, chiar daca nu considera modelingul o profesie ci un simplu hobby. ,,De cand eram micuta 6-7 ani, prietenii alor mei le spuneau sa ma dea la modeling, deoarece eram supla, aveam tinuta de manechin’’ imi marturisea Emanuela Ioan.  ,,Eram mereu preocupata de tinutele mele, de aspectul fizic, de eleganta, sa ma comport ca o domnisoara si admiram tot timpul fotomodelele din reviste. Si imi doream sa pot si eu sa pozez asa, sa arat asa…’’ a continuat ea.  Un vis devenit realitate…  La 16 ani a avut prima defilare ca model.  ,,Pana la varsta aceea pot zice ca inaltimea a fost un complex pentru mine. Fiindca mereu eram cea mai inalta, am fost mereu compexata de inaltimea mea’’ marturisea cu sinceritate si amuzata Emanuela. Crescand, devenind o adevarata domnisoara, si-a dat seama ca nu parerea celorlalti o contruieste pe ea ca persoana. A urmat o perioada frumoasa in care a inceput sa se mandreasca cu ea insasi. A inceput sa isi imagineze cum ar fi sa fie un model. Imi martursea ca urmarea defilari pe internet, shootinguri foto, si isi imagina ca ea era in locul fetelor pe care le privea cu admiratie…

R:Emanuela, cand si cum ai inceput cu modelingul?

Emanuela Ioan: Am inceput cu modelingul in vara lui 2015, cand am fost invitata sa particip la concursul Miss Arad 2015, moment in care am avut prima data ocazia de a defila pe o scena…  Cu un an inainte fusesem invitata virtual de catre organizatoarele acestui concurs, dar pentru ca nu aveam destula incredere in mine, am amanat… Dupa un an, pot spune ca am debutat!

R: Cand a fost momentul debutului?

Emanuela Ioan: …acela a fost momentul debutului pentru mine si ma bucur nespus ca am acceptat provocarea de a fi pe scena impreuna cu cele mai frumoase fete din oras si chiar din judet. De atunci am inceput sa fiu contactata, nu doar pentru defilari, ci si pentru sedinte foto, etc. Si am prins incredere in mine.

R: Care consideri ca sunt atuurile tale pentru aceasta ,,profesie'' sau simplu hobby?

Emanuela Ioan: Nu i-as spune chiar profesie pentru ca asta implica multe. Dar, pentru acest hobby trebuie sa fii o persoana pozitiva si sa ai atitudine. Eu pot spune ca le am pe amandoua, si in plus, pe langa asta, inaltimea si silueta sunt doua elemente importante de la care pleaca totul si eu ma bucur ca sunt “detinatoarea” acestor calitati.

R: Care consideri ca a fost momentul THE BEST pana acum in prezentarile la care ai participat?

Emanuela Ioan: Desi am avut mai multe astfel de momente in scurta sa-i zicem cariera de model, pot sa spun  ca momentul meu cel mai bun a fost cand am participat la evenimentul organizat la Iuliuss Mall in Timisoara, unde defilasem pe cel mai lung catwalk. Atunci am inteles ce inseamna cu adevarat sa defilezi ore in sir, sa ai pregatire, sa schimbi tinutele in timp record.

R: Pentru cine ai prezentat pana acum?

Emanuela Ioan: Am prezentat tinutele brandurilor de top, dar si tinutelele “micilor designeri” vestimentari. Am prezentat pentru Cozacone, Felba, Candina Andrada, Nous Mode, Eli Laslean, dar si altii…

R: Cu cine ti-ai dori sa colaborezi?

Emanuela Ioan: Mi-ar placea sa colaborez cu Stephan Pelger, Catalin Botezatu, Elena Perseil, desigur ca, ca orice model , mi-as dori sa fiu un ingeras Victoria’s Secret, dar stiu ca e drum lung pana acolo…

R: Un moment inedit din culise?

Emanuela Ioan: In culise sunt o multime de momente inedite! E foarte dificil sa alegi unul singur, pentru ca sunt emotii si trairi, sunt lacrimi de bucurie si de tristete, depinde,  in cazul concursurilor de miss, in cadrul defilarilor… toate-s inedite in felul lor!

R: ,,Incidente'' pe podium?

Emanuela Ioan: Incidente pe podium nu am avut si ma bucur foarte tare, insa cand am prezentat rochii lungi am avut mereu emotii din cauza ca mi se agatau tocurile in rochie si aveam tot timpul impresia ca o sa cad ori ca o sa rup tinuta…

R: Emanuela, unde te vezi peste 10 ani?

Emanuela Ioan: Nu vreau sa ma gandesc acum ce va fi peste 10 ani! Eu traiesc in prezent, dar sper ca voi avea o viata frumoasa si plina de evenimente placute.

R: Care consideri ca este cea mai buna colega in prezentari?

Emanuela Ioan: E dificil sa alegi “cea mai buna colega”. Eu am avut norocul sa am doar colege extraordinare, frumoase, delicate si dedicate, atat in concursurile de miss cat si in cadrul prezentarilor de moda.

 

“Viata isi are farmecul ei, depinde numai cu ce ochi o privesti” – Emanuela Ioan

 

Sursa foto: pagina de facebook a modelului

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook