Romancele de la Premier Mandatory de la Miami…

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, care este programat sa inceapa marti 27 martie, scoate in cale jucatoarelor din Romania, adversare mai mult sau mai putin valoroase. Cu siguranta ca cel mai interesant joc al primului tur de la Miami este cel dintre japoneza Naomi Osaka, castigatoarea recent incheiatului turneu de la Indian Wells, si fostul numar 1 mondial WTA, americanca Serena Williams. Actualul numar 1 mondial si cap de serie numarul 1 in turneul de la Miami, romanca Simona Halep, nu joaca in turul 1, ea intrand in competitie direct in turul 2, o va avea ca adversara pe Veronica Cepede Royg din Paraguay, in prezent pe locul 78 WTA sau  o jucatoare din calificari. Celelalte romance prezente la Miami, au ca adversari:

  • Sorana Cirstea, locul 33 WTA, cap de serie 32, intra si ea direct in turul 2, intr-un joc impotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh, locul 61 WTA sau unei jucatoare din calificari
  • Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, va intalni o jucatoare din calificari
  • Mihalea Buzarnescu, locul 39 WTA, va juca impotriva belgiencei Kirsten Flipkens, locul 71 WTA

Monica Niculescu, locul 70 WTA, este singura jucatoare din Romania prezenta la Miami, care va juca in calificari, Monica va evolua impotriva germancei Antonia Lottner, locul 150 WTA.

Sa le uram tuturor alor noastre succes!


Sursa: wta

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook