Stagiu de pregatire pentru handbalistele loturilor... De ce sunt marginalizate oare sportivele de la SCM Timisoara?

In perioada imediat urmatoare, intre 15 si 20 aprilie,  Echipa Nationala de handbal feminin sustine un stagiu de pregatire centralizat la Izvorani. Au fost selectionate pentru aceasta actiune jucatoare tinere sau jucatoare care n-au mai fost la lot in ultima perioada,  dar totusi sunt in vederile selecționerului Martin Ambros pentru actiunile reprezentativei tricolore care urmeaza. Iata ce-au selectionat cei care-au selectionat: 

,,U” Cluj-Napoca: Cristina Boian, Sonia Vasiliu, Alexandra Prodan

CSU Danubius Galati: Andreea Taivan

AHCM Slobozia: Alina Ilie, Madalina Ion

CSM Slatina: Stefania Lazar, Lorena Ostase, Hermina Stoicanescu

HCM Ramnicu Valcea: Maria Gavrila, Andreea Adespii

SCM Craiova: Ana Maria Ticu, Nicoleta Tudor

CSM Bistrita: Szilvia Szabo, Alexandra Orsivschi, Daniela Ratiu

CSM Roman: Anca Polocoser

HC Zalau: Larisa Tamas

CS Minaur Baia Mare: Cristina Enache


Echipa Nationala de Handbal Feminin Tineret este convocata pentru un stagiu de pregatire centralizata la Zalau in perioada 15-21 aprilie 2018. Componenta lotului:

Daria Bucur, Daciana Hosu, Sorina Tirca (ASC Corona 2010 Brasov), Bianca Berbece (CSO Plopeni), Raluca Kelemen, Diana Nichitean, Andreea Stanga (HC Zalau), Andreea Mihart (CSU Galati), Raluca Petruse (,,U’’ Cluj), Teodora Popescu, Cristina Lung (CSM Craiova), Alexandra Severin, Narcisa Verde (Dinamo Bucuresti), Andreea Tecar (CS Minaur Baia Mare), Ana Vacariu (Dacia Mioveni), Diana Ciuca (CNE Ramnicu Valcea), Andreea Popa (CSS 2 Bucuresti / Rapid), Andreea Tarsoaga (Olimpic Targu Mures), Bianca Marin (CSM Bucuresti), Alexandra Badea (HCM Ramnicu Valcea)

Antrenori coordonatori ai lotului, Gheorghe Tadici si Bogdan Burcea


Dupa cum se poate observa, orasul Timisoara nu este in Romania! Probabil, goalkeeperul Bianca Curment sta in gat multora de pe la ,,centru’’! Sau s-a uitat asa repede ca Bianca a inchis de nenumarate ori poarta atunci cand tara a avut nevoie de ea si chiar a fost medaliata? Sau nu cumva faptul ca Bianca a declinat oferte de la cluburi cu nume si-a ales nou infiintata SCM Timisoara in vara trecuta sa-i atraga aceste neconvocari? Sau Diana Predoi daca are la Timisoara prezente constant bune si foarte bune, sta in gat acelora care... Sau despre Sabine Klimek ... Daca joaca la Timisoara, acolo in vestul tarii n-au acces cei care fac selectiile?... S-au uitat oare ca aceste trei sportive au fost medaliate acum nu mult timp in urma? Poate ne spune doamna Alexandrescu ceva... Sau poate Ambros... Sau nu cumva le este frica ,,sus’’ ca promoveaza Timisoara si apoi le vor strica apele? Sau de ce oare este evitata Maria Ola de la Olimpic Targu Mures, un adevarat stalp in aparare? De ce este evitata oare Flavia Munteanu de la acelasi Olimpic din Targu Mures? Mai are cineva rusine? Mai stiu oare ,,astia’’ ce inseamna respectul fata de sportivi? De ce oare cand aud de Timisoara parca aud de dracu astia de la centru? Sa fie oare toate astea din cauza puterii financiare pe care-o are orasul martir numarul 1 din Romania? Sau oare sa le fie frica astora ca Timisoara ar putea ajunge usor in primele 4 din Romania? Sau daca nu am spus nimic despre CA-ul FRH-ului, ca ne-am facut ca nu stim regulamentul, credeti ca suntem pe dinafara? Cum sa functioneze un CA, cand din acest CA, fac parte persoane, care din punct de vedere al statutului ocupa un post in CA fara a fii eligibili comform statutului FRH? Ai? Facem pariu ca in curand se va schimba acest statut tocmai pentru ca aceste persoane sa nu aiba probleme? In statut scrie clar ca atrenorii nu pot face parte din CA... Nu-i asa? Paragraful e clar! Se respecta oare acest statut? In ce tara traim domnilor si doamnelor? Daca se retrage Cristina Neagu de la Echipa Nationala asa cum se aude... unde dracu ne vom situa? Despre aceste doua ultime subiecte, dar si despre frica celor de la centru de Timisoara, voi reveni foarte curand...


Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

1 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook