Mult a fost... doar 3 etape-au mai ramas pana la final, in handbalul feminin din divizie...

,,Pauze lungi si dese...’’ cheile marilor ,,culise’’ din handbal... Ca la noi la nimeni... Comasezi cateva etape, apoi dai ,,liber la distractie’’... si lasi echipele sa-si iese din forma in care abia au intrat... Ne miram ca se ,,intampla’’... Oare ,,totul e intamplator’’? Se incearca ,,tot felul’’ de eschive aruncand cu praf in ochi, spune-se pentru echipele nationale sau cele de club prinse in jocurile diferitelor cupe europene. Dar oare chiar asa sa fie? Sau ,,aialati’’ din Europa nu-s tot ca noi? Bine, la ei nu-i sistemul bolnav... Daca revenim la ,,oile noastre’’, iata-ne ajunsi cu handbalul din divizie aproape de final. Si cum sunteti deja obisnuiti (sau nu), spunem despre Seria ,,vestica’’ sau Seria B! Una in care se cunosc aproape toate: si CS Minaur Baia Mare promovata in Liga Florilor pentru sezonul urmator, si SCM-ul din Timisoara 100% calificata pentru turneul de baraj al promovarii... Necunoscute inca matematic, daca echipa din Resita vrea sa incurce socotelile bogatilor de la CS Dacia Mioveni 2012... Echipa universitara a municipiului de pe Barzava, mai joaca acasa cu Crisul, un joc ,,care pe care’’ la Pitesti impotriva echipei argesene Dacia Mioveni si ultimul acasa impotriva banatencelor de la campie, SCM Timisoara... Echipa din Mioveni, joaca la SCM Timsoara, acasa cu echipa din Resita a lui Cristian Busuioc si sta pe bara in ultima etapa... Desi pare complicat... Vedem insa ce se intampla in zilele care urmeaza... Cealalta necunoscuta, probabil locurile clasamentului final... Ca-n rest... bucurosi le-am vazut si trait aproape pe toate... Iata insa ce ne rezerva aceasta etapa 24, antepenultima: 

Echipele CS Universitatea de Vest Timisoara si Olimpic Targu Mures vor sta in aceasta etapa.

ACS Odorheiu Secuiesc – ASC Corona 2010 Brasov, un joc despre care nu stim nimic desi se anuntase oficial ca disputa din teren are a data de desfasurare 25 aprilie...

CS Minaur Baia Mare – FC Arges

National Ramnicu Valcea – CSU Oradea 

SCM Timisoara – CS Dacia Mioveni  2012 cu o brigada de arbitri interesanta, G. Dumitru – L. Ionescu, ambii din Craiova...

Echipa din Resita – ACS Crisul Chisineu Cris 

Toate cele 4 jocuri sunt programate pentru sambata 28 aprilie, etapa 25 programata pentru miercuri 9 mai (!), ultima, cea cu numarul 26, programata sambata 12 mai!

Vedem...

La fel cum vom vedea probabil (stiindu-se ca din 28 aprilie se va aplica noul regulament de transfer al „stranierelor”, unul mult mai putin permisiv ca pana acum), lista cu numele jucatoarelor din straintate care vor evolua in editia viitoare a Ligii Florilor. De pe surse am aflat ca s-au miscat foarte repede diriguitorii clubului baimarean, in curtea acestora vor evolua din toamna 8 jucatoare cu nume din handbalul european. 


Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook