La 33 de ani, CR7 simplu: 83 de goluri pentru nationala, marcator la 8 turnee finale consecutive...

Fiecare dintre noi este cel mai priceput la agricultura, politica si fotbal. Apropos de fotbalul asta cel de toate zilele din aceste zile ale mondialului rusesc... Fiecare dintre noi are echipa lui favorita, jucatorul lui favorit, sau pur si simplu jucatorul pe care-l compara cu ,,alalalt’’... Cert este un lucru: ce fac ei acolo pe teren si ramane scris prin anale, se tine minte... Restul sunt simple speculatii, vorbe... Si daca tot a inceput de cateva zile Campionatul Mondial din Rusia 2018, iata ca incep sa se scrie analele istoriei... Alte si alte recorduri cad...

Dupa Spania – Portugalia 3-3 de la Campionatul Mondialul din Rusia 2018, cu un Hat-Trick al lui CR7, lusitanul madrilean ajunge la cota personala de 83 de goluri pentru echipa Portugaliei. Prin aceste trei reusite, Cristiano Ronldo stabileste inca un record: este primul jucator din istorie care marcheaza la 8 turnee finale majore:

Euro 2004, World Cup 2006, Euro 2008, World Cup 2010, Euro 2012, World Cup 2014, Euro 2016 si World Cup 2018!

Ajuns la 33 de ani, capitanul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, intra in ,,Careul de Asi ai World Cup’’-ului marcatorilor la patru turnee finale, dupa Pele, Uwe Seeler si Miro Klose! 


Sursa: fifa.com

Sursa foto: theplace2.ru

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook