Brigada de amazoane de 5 stele la Timisoara, in ultimul joc al rundei 3 la fotbalul din Liga2 ,,Casa pariurilor’’ de la noi!

Ultimele trei jocuri ale etapei trei din Liga2 ,,Casa Pariurilor’’ de la noi, din ziua a treia a weekendului, si alte surprize placute oferite de cei de la CCA din cadrul FRF-ului. Ei bine, la Timisoara, pe stadionul ,,Dan Paltinisanu’’, duminica 19 august de la ora 18:00, se disputa intalnirea dintre ACS ASU Politehnica Timisoara si CS Luceafarul Oradea, un joc care incheie etapa a treia a sezonului 2018/2019 la fotbalul din Liga2 ,,Casa Pariurilor’’ de la noi, cu o brigada interesanta: la centru probabil cel mai in forma arbitru la aceasta ora din liga secunda, dealtfel arbitru FIFA, din Craiova, domnisoara Alina Alina Pesu, asistata de la cele doua margini de alte doua amazoane, doamnele Ramona Doriana Udrea din Targu Jiu si Alina Mihoc din Arad. Brigada este completata cu rezerva Dan Alexandru Gornic, si el tot din Arad. Celelalte doua partide ale zile de duminica 19 august:                                                                                                                        de la ora 13:00 in Trivale – Pitesti, Fotbal Club Arges - FC Metaloglobus Bucuresti

de la ora 15:00 pe Cluj Arena,   AS FC Universitatea Cluj - ACS Energeticianul

Sa le reamintim domnilor fotbalisti sa nu uite de RESPECT si Fair Play, iar brigazilor de arbitri sa le uram jocuri linistite fara evenimente deosebite dar cu mult fotbal de calitate!


Sursa info: cca-frf

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook