Rusia este Campioana Mondiala la handbal feminin junioare U18! Avem si ALL STAR TEAM-ul Campionatului Mondial! Romania a fost si ea reprezentata cu cinste la finala!

Duminica 19 august 2018, la incheierea jucului de handbal feminin dintre echipele de junioare ale Rusiei si Ungariei, finala Campionatului Mondial de handbal feminin junioare Under 18, Kielce – Polonia 2018, un meci incheiat cu 29-27, castigatoare a medaliilor de aur si a trofeului oferit de IHF, echipa de handbal junioare U18 a Rusiei este declarata Campioana Mondiala! Echipa de junioare U18 a Ungariei este vicecampioana mondiala, in timp ce reprezentativa U18 a Coreei, a ocupat pozitia a treia, dupa ce au invins in finala mica Suedia cu 34-27.  

Analistii IHF, pe baza rezultatelor inregistrate de-a lungul competitiei, dupa analize ale performantelor pe ambele faze ale jocului, atac si aparare, au stabilit si echipa ALL STAR a Campionatului Mondial de handbal feminin junioare U18 de la Kielce din Polonia. Iata cum arata aceasta All Star Team - Polonia 2018:

Portarul turneului: Anna Vereshchak - Rusia

Extrema stanga: Yejin Yun - Coreea

Inter stanga: Isabelle Andersson - Suedia

Centru: Valeriia Kirdiasheva - Rusia

Extrema dreapta: Soyoun Park - Coreea

Inter dreapta: Kira Banfai - Ungaria

Pivot: Nikita van der Vliet - Olanda


Golgeterul Campionatului Mondial de handbal junioare U18, Kielce – Polonia 2018: Nikita van der Vliet din Olanda cu 64 goluri! Din pacate, daca handbalistele din Romania lipsesc de pe liste, din fericire am avut reprezentant la finala: doamna Narcisa Lecusanu, unul dintre cei cinci titani IHF a fost prezenta! Pe langa faptul ca a premiat una dintre sportivele din ALL STAR, ex internationala Narcisa Lecusanu, floarea romaneasca din IHF, a avut onoarea sa aiba spiciul de final si ce putea rosti mai frumos la final decat: GOD BLESS YOU!


Sursa info: handballpoland2018

Sursa foto: PRESSFOCUS/ZPRP

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook