Decizia luata de FRF cu ocazia Centenarului Marii Uniri, nu ocoleste nici Valea Domanului la confruntarea dintre Metalu’ si Industria Galda de jos!

Joi 29 noiembre, Comitetul de Urgenta al FRF-ul a anuntat printr-un comunicat o decizie interesanta, dar totusi normala si fireasca, cu privire la un aspect, de netrecut cu vederea, cu privire la  meciurile de fotbal care se vor disputa in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie in primele trei ligi importante din Romania, si anume acela ca la jocuri se va intona imnul national. Iata ca am intrat in normalitate (macar cu intonarea imnului national in zilele cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unirea din 1918) ... Daca pentru multe formatii de la Ligile 1,2 si 3, asta va fi ceva nou, nu acelasi lucru se intampla la doua formatii de liga secunda, ,,U’’ Cluj si la Daco-Getica Bucuresti, fosta Juventus, acolo unde, la jocurile sustinute pe terenurile proprii de aceste formatii, imnul national este ca si mingea de fotbal, mereu prezent... In Liga3 de la noi, a si inceput etapa a XV-a, ultima a turului acestei editii de campionat 2018/2019 cu jocul de la Alba Iulia, din Seria a IV-a, dintre Unirea Alba Iulia si Crisul Chisineu Cris, meci incheiat la egalitate, 1-1, partida disputandu-se joi 29 noiembrie. Celelalte 7 jocuri ale rundei programeaza meciurile:

CSM Scolar Resita – Industria Galda de Jos

CS Hunedoara – Cetate Deva

Millenium Giarmata -  CSM Lugoj

Metalurgistul Cugir – Gloria Lunca Teuz Cermei

FC Avrig – ACS Dumbravita

CSC Ghiroda si Giarmata Vii - Soimii Lipova

National Sebis - CS Ocna Mures


Odata cu revenirea acasa a lui Cristi Bobar, dar si reinstalarea pe banca tehnica a lui Leo Doana, Metalu’ s-a reinventat! La momentul actual, rosso-nerii sunt demonstrat cea mai in forma echipa a seriei. Asa se intampla cand esti adeptul zicalei ,,Taci si faci!’’... CSM Scolar Resita, ocupa dupa 14 jocuri pozitia a 7-a in clasament cu 23 de puncte, cu 8 in spatele liderului, Soimii Lipova. Vizitatorii de pe ,,Mircea Chivu’’, fotbalistii echipei din Galda de Jos, n-au un sezon prea stralucit, si din informatiile pe care le detin, se afla chiar la cea mai slaba clasare a lor de cand activeaza in esalonul al treilea fotbalistic romanesc, locul 13 cu doar 14 puncte. Cu siguranta ca oaspetii pregatiti de Paul Ciuca, se afla in fata unui examen greu  in VD-ul resitean, stiindu-se clar despre intentiile declarate ale ,,Diavolilor din Banat’’ ai lui Leo Doana. Jocul dintre cele doua echipe este programat sa inceapa la ora 14:00, CCA-ul a decis ca jocul de pe Stadionul ,,Mircea Chivu’’ sa fie condus la centru de sibianul Alexandru Suvar, ajutat la cele doua margini de Alexandru Filip din Timisoara si Vasile Duta din Avrig. E greu de crezut ca echipa din Sebis se va impiedica acasa in fata ,,lanternei rosii’’ a seriei... Un joc de 1 solist la Avrig... Suporterii resiteni se intreaba: ,,Mai urcam un loc dupa aceasta etapa?’’... Intai, depinde de jucatorii in rosu si negru si-apoi de jocul rezultatelor... dar cum fotbalul se joaca pe goluri, sa asteptam cateva ore si vom avea informatiile necesare... 


Sursa info: frf-cca

Sursa foto: Google

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook