In doua serii din handbalul feminin al Diviziei A se reiau bataliile pentru ocuparea locurilor care asigura prezenta la turneul semifinal...

Campionatul de handbal feminin al Diviziei A se grabeste si astfel, duminica 6 ianuarie, de Boboteaza, se disputa jocurile ultimei etape a primului retur, pentru echipele din doua serii! Iata ca odata cu prima duminica din 2019, in cele doua serii care au mai mult de 6 echipe, se vor disputa jocurile ultime ale primului retur! Cu siguranta ca in Seria B cea a echipelor bucurestene, acolo unde numai ,,intrusa’’ Dunarea Calarasi a fost repartizata dintre echipele provinciei, o echipa in constructie de fapt, doua echipe isi disputa suprematia: Rapid si Stiinta. Doua echipa ajunse dupa 13 etape in frunte, ambele cu cate 12 victorii si fiecare cu cate o infrangere... Si daca tot este momentul adevarului, iata ca prima duminica din 2019, aduce face in fata cele doua formatii... Se cunoaste deja faptul ca ambele echipe isi doresc sa mearga la turneul semifinal. Reprezentantii ambelor echipe au declarat ca au obiectiv promovarea in Liga Florilor... Ce poate fi mai frumos decat un debut in 2019 decat un derby intre CSU Stiinta Bucuresti – Rapid? Si daca tot e meciul meciurilor, CCA-ul a delegat un cuplu de arbitri pe masura: Cristina Nastase – Simona Stancu! Iata programul complet al rundei 14 din Seria B:

Ora 11:00 in Sala Iris

CSU Stiinta Bucuresti – Rapid Bucuresti

Ora 11:00 in Sala Agronomia

CSM Bucuresti DivA – HC Dinamo Bucuresti

Ora 12:30 in Sala Scolii Tudor Vladimirescu – Calarasi

CS Danubius Calarasi - ACS Spartac UNEFS Bucuresti

Ora 13:00 in Sala Iris

ACS Sc. 181 SSP Bucuresti - CSA Steaua Bucuresti

Inaintea ultimelor jocuri ale primului retur, clasamentul se prezinta astfel:

  1. CS Rapid Bucuresti  36p
  2. CSU Stiinta Bucuresti 36p
  3. CSM Bucuresti DivA 24p
  4. CSA Steaua Bucuresti 19p
  5. ACS Sc. 181 SSP Bucuresti 18p
  6. HC Dinamo Bitcoin Bucuresti 16p
  7. CS Danubius Calarasi 3p
  8. ACS Spartac UNEFS Bucuresti 3p


In Seria C, acolo unde Dacia ,,nationala’’ n-are adversara, intr-o serie cu 7 echipe, trei se dueleaza pentru locul doi care duce si el la turneul semifinal... Din trei sunt doar doua de fapt, pentru ca se cunoaste faptul ca in aceasta serie activeaza echipa federatiei, National Rm.Valcea, echipa pregatita de vicepresedintele FRH, doamna Steluta Luca, ex-internationala implicata cu trup si suflet la niste ,,butoane’’. Nu mai intereseaza pe nimeni conflictul de interese, atata timp cat si la nivel european s-a facut un All Stars politic... Pe acest principiu functioneaza si handbalul din Romania: ,,Daca europenii pot, noi de ce nu?’’ Interesant este si faptul ca CCA-ul e delegat pentru jocul ultim al primului retur pentru echipa federatiei, un cuplu de arbitri pe masura: din Ramnicu Valcea, Samson si Trandafirescu! Daca luam in calcul faptul ca doar cei de la Dacia Mioveni au declarat clar ca ei se bat pentru Liga Florilor, fapt pentru care merita respect argesenii, celelalte 6 echipe joaca si ele... Asa cum imi spunea un cunoscut om de handbal ,,NO STRESS domnule Dan!’’... Nici nu conteaza ca nu ne informeaza si pe noi cineva unde se disputa jocul dintre echipa federatiei si Dacia Mioveni, doar interesele-s clare... De ce sa avem reprezentati ai presei in sala? Ca sa putem noi sa ne bagam nasul in jocurile de culise ale lor?... Dar nu-i scapam noi asa cum cred ei... Nu-si va face Steluta Luca de cap ca-i vicepresedinte FRH... Iata insa jocurile programate pentru aceasta etapa 14, ultima a primului retur in Seria C:

Ora 11:00 in Sala Sporturilor – Targoviste

CSU Targoviste - HC Activ CSO Plopeni

Ora 12:00 in sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc

ACS Noi Klub - LPS Tg Jiu

Ora 14:00 in Sala nu se stie care...

National Rm Valcea - CS Dacia Mioveni 2012

FC Arges Pitesti sta in aceasta etapa.

Inaintea ultimelor jocuri ale primului retur, clasamentul Grupei C se prezinta astfel:

  1. CS Dacia 2012 Mioveni 31p
  2. FC Arges Pitesti  24p
  3. HC Activ CSO Plopeni 23p
  4. National Rm Valcea 22p
  5. ACS Noi Klub 6p
  6. CSU Targoviste 6p
  7. LPS Tg Jiu 3p

Inchei asa cum mi-a sugerat un profesor antrenor: ,,Pe ei pe mama lor!’’


Sursa info: frh

Sursa foto: google

Sursa video: youtube

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook