Hat-trick-ul lui Staikone duce ,,scolarii’’ lui Bobar si Doana pe loc promovabil! Jocuri si ,,jocuri’’ in etapa 23 din Liga3 a Seriei a IV-a!

Dupa o etapa intermediara de la mijlocul saptamanii care astazi se incheie, cu rezultate care mai de care mai..., sfarsitul weekend-ului 12-14 aprilie ne-a adus in fata valului 23 al fotbalului celei de-a treia ligi din Romania (si) pentru Seria a IV-a! O etapa inceputa vineri 12 aprilie cu trei jocuri, partide in care s-au inscris 14 goluri, cate 7 de fiecare parte (gazde-oaspeti), meciuri incheiate cu remize dealtfel, mai mult sau mai putin surprinzatoare. Poate ca singura surpriza cu adevarat majora, la Lugoj, acolo unde CSM-ul din localitate se taraste si-si doreste sa se termine odata visul urat al acestei editii de campionat, a reusit sa tina in sah liderul la zi pana inaintea acestei etape... Rezultatul la final intre CSM Lugoj - Soimii Lipova, 2-2, la fel ca si in jocul de la Alba Iulia, o emiza reusita de cei de la Ghiroda si Giarmata Vii in minutul 90+2. Tot remiza, dar 3-3, s-a terminat si jocul dintre cealalta Giarmata a seriei si National Sebis... Sambata 13 aprilie, sarabanda rezultatelor ,,nebune’’ a continuat... ,,Soda’’ lui Corpo, sau CS Ocna Mures, a dat lovitura la Hunedoara castigand cu 0-2... Galda, bate gazdele de la Cermei cu un scor de neprezentare, 0-3! Dumbravita, reuseste un 1-1 la aradenii de la Crisul, cu un gol marcat in minutul ATENTIE, 90+6 din lovitura de la 11m evident!... Cugirul castiga acasa in fata celor de la Avrig, nu fara emotii insa, chiar daca scorul final a fost unul de KO, 3-0, cu o dubla reusita de gazde in minutele 89 si 90... In fine dar nu in cele din urma, o echipa care se scalda in zona retrogradarii, a renascut ca pasarea Phoenix dupa instalarea cuplului presedinte-antrenor (Bobar-Doana)... CSM Scolar Resita! Rossonerii din Banat, au reusit un 3-1 acasa in Valea Domanului cu hunedorenii de la Cetate Deva, e un teren foarte greu, cu un arbitraj hilar al unui tip din Targu Mures, pornind efectiv de la 0-1 dupa un penalty inventat de targmuresan si transformat in minutul 21... Dar iata ceea ce s-a intamplat in aceasta etapa 23 in seria a IV-a: 


Vineri 12 aprilie

Unirea Alba Iulia - CSC Ghiroda si Giarmata Vii 2-2

Au marcat: Giurgiu (74), Selagea (87) respectiv Sofran (33), Baranyi (90+2)

Millenium Giarmata - National Sebis 3-3

Au marcat: Daminuta (5), Calin (64), Rosenblum (69 din 11m) respectiv Enciu (12 si 56), Mateuca (46)

CSM Lugoj - Soimii Lipova 2-2

Au marcat: Ontel (30), Folarin (76) respectiv Popa (31), Filimon (61)

Sambata 13 aprilie: 

Metalurgistul Cugir - FC Avrig 3-0

Au marcat: Cirstean (71 si 89), Fagarasanu (90)

CS Hunedoara - CS Ocna Mures 0-2

Au marcat: Borsoi (47), Claudiu Coltor (75)

Crisul Chisineu Cris - ACS Dumbravita 1-1

Au marcat: Bozian (44) respectiv Voinea (90+6 din 11m)

Gloria Lunca Teuz Cermei - Industria Galda 0-3

Au marcat: Cioara (79), Costea (88), Muresan (90+2)

CSM Scolar Resita - CNS Cetate Deva 3-1

Au marcat: Staicu (45+2, 66 si 86) respectiv Boldea (21 din 11m)


O etapa 23 in care s-au marcat 30 de goluri in cele 8 jocuri, 16 reusite in contul gazdelor si 14 in cel al oaspetilor. A fost o etapa in care gazdele s-au impus in doua jocuri, in tot atatea in cate s-au impus si formatiile vizitatoare, in patru dintre meciuri consemnandu-se egalitatea. In urma rezultatelor consemnate in insemnarile oficiale, clasamentul arata astfel cu 7 etape inainte de final:


Sursa foto: arhiva

Sursa foto clasament: CSM Resita

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook