POSH, un patruped din rasa Thai Ridgeback roscat, cel mai cautat caine din Romania! Se ofera recompensa 2 000 euro gasitorului!

Poate parea o gluma de 1 aprilie sau poate una de prost gust dar nu e deloc asa! Posh, un superb exemplar de Thai Ridgeback roscat a disparut fara urma inca din 18 aprilie din zona casei parintesti a handbalistei Andreea Tetean in vecinatatea localitatilor Corvinesti – Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud. Andreea a fost supusa unei interventii chirurgicale la genunchi si cum nu se putea ocupa de Posh, acesta a fost incredintat parintilor sportivei... Catelusul, care va implini 2 ani luna viitoare, a fost lasat afara sa-si faca necesitatile naturale si, fiind un catel foarte sociabil si educat, a fost pur si simplu luat! In mod normal, sportiva isi petrecea ziua cu el, chiar si la antrenamente, fiind considerat un membru al familiei. Are camera sa atat la Bistrita cat si la Corvinesti. A fost dresat special si este extrem de bland... Fiind o rasa rara, a fost tratat ca atare, Andreea a fost atenta cu el si nu a fost lasat niciodata la pensiune. Nu se poate adapta cu alt stapan, aceasta rasa nu recunoaste decat un singur stapan. Este extrem de incapatanat si asculta doar comenzile Andreei. Are botul negru, urechile tot timpul ridicate si pe spate are o pata deoarece ii creste parul invers, de aici si denumirea ,,Ridgeback’’. Pata de pe spatele lui Posh, este de forma unei viori! Recunosc ca nu stiam nimic despre aceasta rasa si am contactat un amic, cunoscator:

- Dan, care este cel mai capricios fotbalist roman?

- Hagi, i-am raspuns fara sa stau prea mult pe ganduri...

- Hai si mai simplu atunci, care este handbalista din Romania cea mai fitoasa, cea mai mofturoasa, cea mai VIP-a? m-a intreabat cunoscutul amic...

- Cristina Neagu...

- Ei bine, cam asa sta treaba si cu aceasta rasa de caini. Foarte prietenosi si jucausi, dar sunt caini cu prestanta. Mofturosi si capriciosi, nu recunosc decat un stapan, acela care l-a dresat... genul asta ca domnisoara handbalista de care amintesti tu... 

Handbalista Andreea Tetean, a initiat si o pagina de socializare pe facebook, in vederea identificarii si aducerii acasa a lui Posh. 


ATENTIE! Recompensa 2 000 Euro celui care il duce la Andreea pe Posh!

Cei care pot oferi informatii reale despre Posh sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0753 073 670! 

Un share conteaza in gasirea lui Posh... Cine stie, poate chiar al tau!


Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

2 comentarii
  • Cristi Raicu

    NU CUNOSC PE INDELETE CE S`A INTAMPLAT DESI POSTEZ PIERDEREA DE O SAPTAMANA LA MODUL INTENSIV, IN BOTOSANI, 10 CATEI CA POSH SA GASESC SI NU`MI TREBUIE NICI UN SFERT DE BANUTZ. SI NU NEAPARAT NUMAI CATZEI, CI ORICARE ANIMALUTZ AFLAT IN CUMPANA GREA A VIETII LUI, CARE SE VREA A FI INTR`AJUTORAT. DIVINIZEZ PREA MULT ANIMALUTZELE FIE ELE SALBATICE SAU DOMESTICE. SA FIE CLAR ASTA. AM SI EU ANIMALUTZE, SALVATE DE LA MOARTE SIGURA. EL TREBUIE ADUS INAPOI LA MAMA LUI SI KAPUT PROBLEM. NU SCRIE NICAIERI CA EU TREBUIE SA`L GASESC. NICI NU ARE CUM DECAT PRIN VORBA DE LA UN OM LA ALTUL.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook