54 de medalii obtinute de Kaizen Karate Timisoara la Memorialul ,,Dan Olaru’’ editia a IV-a prin cei 19 sportivi participanti!

Iata ca Memorialul ,,Dan Olaru’’ a depasit si editia a IV-a in acest weekend, unul incarcat cu medalii pentru sportivii de la micutul club timisorean Kaizen Karate. O competitie sportiva internationala, in care s-au intrecut cu mult peste 200 sportivi, una destul de obositoare pentru toata lumea, de la sportivii participanti, la antrenorii care nu mai conteneau cu sfaturile pe ,,ultima suta’’, la organizatorii care si-au dorit ridicarea stachetei competitiei fata de anul trecut, pana la chiar parintii sau sustinatorii sportivilor participanti in competitie. Clubul Kaizen Karate Timisoara a participat in competitie cu un numar de 19 sportivi la trei probe diferite: kata, kumite si shobu ippon. La finalul memorialului, un binemeritat loc secund pentru Kaizen in intrecerea cluburilor participante prin obtinerea a 54 de medalii, 11 de aur, 17 de argint si 26 de bronz! Iata si rezultatele obtinute de micutii karateka pregatiti de domnisoara Iasmina Ardelian: 

1. Ariana Ardelian - 3 X aur 

2. Larissa Angiletta - 2 X aur, 1 X argint 

3. Mario Malanca - 2 X aur 

4. Diana Topolovcici - 1 X aur, 1 X argint, 1 X bronz 

5. Chelsea Olarasu - 1 X aur, 1 X argint, 1 X bronz 

6. Maya Opre - 1 X aur, 1 X argint, 1 X bronz 

7. Radu Sebastian - 1 X aur, 1 X argint, 1 X bronz 

8. Sarah Draghici - 2 X argint, 1 X bronz 

9. Daria Ahmadi - 2 X argint, 1 X bronz 

10. Luca Fodor - 2 X argint, 1 X bronz 

11.Lukas Krall - 2 X argint, 1 X bronz 

12.Iulia Ludwig - 1 X argint, 2 X bronz 

13.Bianca Stoica - 1 X argint, 2 X bronz 

14.Andra Ilea - 1 X argint, 2 X bronz 

15.Luca Bocica - 3 X bronz 

16.Andrei Heciu - 3 X bronz 

17.Denis Ciocea -3 X bronz 

18.Alexandru Pascal - 3 X bronz 

19.Bogdan Mato - 2 X bronz 

De mentionat si faptul ca profitul din organizarea acestui memorial, a mers catre spitalul unde si-a petrecut ultimele zile de tratament in viata Dan Olaru! Felicitari organizatorilor pentru reusita acestui Memorial ,,Dan Olaru’’, felicitari antrenorilor si sportivilor pentru adevaratele spectacole sportive oferite, si nu in ultimul rand ne inclinam in fata suporterilor spectatori! 


Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook