CSU Neptun Constanta ierneaza in fotoliul mincinos de lider in Divizia A, al Seriei B la handbal feminin pentru ca asa au vrut Popa si Velisca!

Nu se pune vreo problema ca din aceasta Serie B sa nu mearga la brat, ca si-n sezonul trecut dealtfel, la Turneul Semifinal, CSU Neptun Constanta si CSU Stiinta Bucuresti... Desi a mai ramas o etapa de disputat din aceasta serie pana la jumatatea campionatului si MOMENTUL ADEVARULUI, etapa care se va disputa chiar pe 8 ianuarie, cele doua amintite merg umar la umar, dar pentru aflarea cu adevarat a SEFEI SERIEI, mai avem de asteptat pana dupa Sfantul Ion... Se cunoaste faptul ca si in aceasta serie, avem prezenta unui satelit, CSM II Bucuresti, echipa fara drept de promovare... Ca avem tot aici o Danubius Calarasi, o echipa venita de nicaieri dar care, prinde cheag tot mai tare, pe zi ce trece, adevarat, cum la fel de adevarat este ca vedem si-o echipa a catelelor, sau ma rog, a cainilor dinamovisti, una care incurca si ea lumea ca deh, e p-acolo doamna Alexandrescu, federala, doamna care reuseste sa ciupeasca pentru dinamoviste cate-un punct pe unde poate fi ajutata de cavaleri sau amazoane, dupa caz, dupa posibilitati sau necesitati (a se vedea meciul contant pentru etapa a V-a din Sala Iris cu chiar Scoala 181, acolo unde au vrut sa arate ce pot cei din Dambovita, Ivanciu-Nedelcu) ... Scoala 181 si ACS Spartac, sunt si ele inscrise dar doar ca sa fie la numar, pentru ca handbal din partea lor, un mare IOC... Dupa 13 etape disputate:

1  CSU Neptun Constanta, 10 victorii si un egal, 365 goluri marcate si 237 primite, 31 puncte

2 CSU Stiinta Bucuresti, 10  victorii si un egal, 316 goluri marcate si 222 primite, 31puncte

3 CSM II Bucuresti, 6 victorii si 5 infrangeri, 335 goluri marcate si 308 primite, 18 puncte

4 HC Dinamo Bucuresti, 5 victorii si 6 infrangeri, 284 goluri marcate si 275 primite, 15 puncte

5 CS Danubius Calarasi, 5 victorii si 6 infrangeri, 251 goluri marcate si 304 primite, 15 puncte

6 ACS Sc. 181 SSP Bucuresti, doua victorii si 9 infrangeri, 296 goluri marcate si           323 primite, 6 puncte

7 ACS Spartac UNEFS Bucuresti, 12 infrangeri, 240 goluri marcate si 418 primite, 0 puncte evident...


Dupa un meci facut praf de C.Popa(GL)/I.Velisca(BZ) in etapa a VII-a la Constanta intre Neptun si Stiinta, 20-20 dupa 6-10 la pauza, asteptam jocul din 8 ianuarie 2020 pentru aflarea adevaratului lider!...


Sursa foto: Google

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook