Asa cum am promis, noi dam Cezarului ce-i al Cezarului si-atunci sa promovam valoarea: Carina Gragnato!...

Asa cum va tot ,,amenintam’’, iata ca a venit vremea sa scriem despre oamenii din sport, ceea ce se stie sau nu, ceea ce se stie despre ei, sau se stie si se neglijeaza, desi nu ar trebui... Noi dam Cezarului ce-i al Cezarului si daca tot respectam ce-am promis, haideti sa intram in miezul problemei. Si daca tot suntem in ultima vreme printre fotbalisti si fotbaliste, sau ma rog, printre practicantii sportului rege, vreau sa incep aceasta serie de articole scriind despre EA... Am cunoscut-o cred, aproximativ pe vremea in care am ales sa traiesc o viata decenta, altundeva decat la mine acasa in Romania. Si daca Germania este tara mea de adoptie, haideti sa-ncep sa scriu despre o fotbalista de-aici din Germania. Este adevarat ca despre ea am tot scris atunci cand am avut ocazia, pentru ca nici n-aveam cum sa nu scriu... O recomanda in primul rand caracterul si-n al doilea rand valoarea ei sportiva si umana. As fi ipocrit sa nu recunosc ca am ajuns sa ma integrez intre fotbalistele de-aici din zona si datorita recomandarilor ei... Imi amintesc de parca a fost ieri (desi au trecut vreo 8 ani de atunci): ,,Domnul este reporter sportiv din Romania...’’ Carina Gragnato, caci despre ea este vorba, in mai toate sezoanele despre care stiu, a fost deseori intalnita in topuri. Am intalnit-o deseori in topul celei mai bune pasatoare al campionatului sau chiar campionatelor pe unde-au jucat echipele ei dar si in topul celor mai bune marcatoare... Nascuta pe 22 Octombrie 1994, ajunsa deci la 28 de ani impiniti de curand, ‘’Cari’’ imbraca din acest sezon tricourile echipei TSG Eschach/ Brochenzell, echipa care evolueaza in Bezirksliga Bodensee liga feminina. Daca va imaginati cumva ca nu-i in cele doua topuri despre care aminteam mai sus, credeti-ma ca va inselati si asta pentru ca, si-n acest sezon 2022/2023 este prezenta atat in clasamentul celor mai prolifice marcatoare dar si in cel al celor mai bune pasatoare. As putea sa scriu mult si bine, dar nu vreau sa credeti ca bat campii si-o sa rezum... Loveste bine mingea cu ambele picioare, are viteza si este altruista... O jucatoare ,,de atac’’, imbraca acum tricourile cu numarul 14, desi pe ghete inca porta amprenta ,,22’’ al numarului ei norocos (vezi foto din fotogalerie). Imi place la Carina si faptul ca este jucatoare de fotbal, nu o practicanta a sportului rege, o tipa care inspira faptul ca, FOTBALUL ESTE SPORT DE ECHIPA... As putea sa scriu si despre alte calitati ale omului Carina Gragnato dar prefer sa ma rezum doar la calitatile ei sportive... Si nu inchei pana nu va spun ca-i un foarte bun fotoreporter...


Nota* Fotografiile prezente in fotogalerie sunt din actualul sezon, 2022/2023 

Dan-Aliosa Ulici


ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


3 comentarii
  • Ion Voinescu

    Felicitari în primul rand pentru imaginile foto. Sunteți chiar foarte bun. Despre domnișoară aflam acum. Sănătate domnule Dani și asteptam si alte articole.

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    @pentru Ion Voinescu... multam frumos 'nea Ioane!

  • FanMetalulResita

    Numai cine nu-l cunoaște pe nea Dan nu știe ca pozele reușite sunt o normalitate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook