Dupa un 11-3, TSB Ravensburg este primul lider al editiei 2023/2024 in Kreisliga B!

Caravana fotbalistica din Kreisliga B Bodensee s-a pornit la drum duminica 20 August, zi in care a fost programata etapa inaugurala a editiei 2023/2024. 

15 echipe la start, echipe care alcatuiesc aceasta grupa (ordine aleatoare): Sportfreunde Friedrichshafen, TSB Ravensburg, SG SC FC Friedrichshafen, SV Horgenzell, SV Blitzenreute, FV Langenargen, SG Fleischwangen / Fronhofen II, SG Alttann / Bergatreute, SC Michelwinnaden, TSV Bodnegg, SV Oberteuringen, SK Weingarten, SC Bürgermoos, SV Schmalegg si SV Weissenau.
Si daca tot s-a dat startul la fotbal sa amintim si rezultatele primei etape:
FV Langenargen - SV Blitzenreute 4-0
TSB Ravensburg - Sportfreunde Friedrichshafen 11-3
SC Michelwinnaden - TSV Bodnegg 1-2
SV Horgenzell - SG SC FC Friedrichshafen 6-0
SK Weingarten - SV Schmalegg 1-1
SG Fleischwangen / Fronhofen II - SG Alttann / Bergatreute 2-4
SV Weissenau, SC Bürgermoos si SV Oberteuringen nu au jucat in aceasta prima etapa.

Echipa din Ravensburg, cu orgoliul oarecum ranit dupa retrogradare, a plecat din blockstart tare si dupa doar 28 de minute aveau pe tabela 5-0 cu o tripla a albanezului Sefdie, care iata, se incapataneaza sa agate ghetele in cui desi a ajuns la borna 41! La acest scor, jucatorii gazdelor au ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie si-au permis oaspetilor sa marcheze de doua ori, 5-2 scor cu care s-a intrat la cabine. La reluarea jocului, gazdele dau 6 oaspetii doar unul rezultat care-o propulseaza pe TSB Ravensurg in fotoliul liderului in prima etapa a editiei de campionat 2023/2024 si intentiile-s evidente...

Etapa a II-a se disputa duminica 27 august dupa urmatorul program: 

Oberteuringen - FV Langenargen

Bürgermoos - Weissenau

SG SC FC Friedrichshafen - SK Weingarten

TSV Bodnegg - Horgenzell

SG Alttann / Bergatreute - Michelwinannden

Sportfreunde Friedrichshafen - Fleischwangen / Fronhofen II

SV Blitzenreute - TSB Ravensburg


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.




0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook