A inceput ÖFB Frauen Bundesliga sau fotbalul fetelor austriece din prima liga!...

10 echipe de prima marime alcatuiesc in sezonul 2023/2024 fotbalul fetelor din Bundesliga austriaca. Iata care sunt acestea: FC Bergheim, Ladies FC Dornbirn, First Vienna FC, FFC Vorderland, Sturm Graz,FC Wacker Innsbruck, SPG Union Kleinmünchen/BW Linz,  SKN St. Pölten, USV Neulengbach, Austria Wien. 

Etapa I-a

25 august

Austria Wien - SKN St. Pölten 0 - 1

A fost o deschidere de gala daca luam in calcul faptul ca, gazdele au castigat de 7 X campionatul si de 11 X Cupa Austriei iar oaspetele de 8 X campionatul si de 9 X Cupa Austriei.

26 august

SK Sturm Graz - Ladies FC Dornbirn

SPG Union Kleinmünchen/BW Linz - FC Bergheim

USV Neulengbach - First Vienna FC

27 august

FC Wacker Innsbruck - FFC Vorderland

Trebuie mentionat faptul ca, campioana sezonului 2023/2024 va juca in Champions League, vicecampioana in calificari pentru Champions League, ultima clasata parasind scena primului esalon...

Daca 9 dintre cele 10 echipe aliniate la start in noul sezon sunt echipe destul de titrate invatate cu aerul tare al Bundesligii feminine austriece, echipa Ladies FC Dornbirn este in premiera prezenta pe prima scena. Sa le uram asadar drum cat mai lung la acest nivel...

Foto: Facebook SPG FC Lustenau / FC Dornbirn Ladies


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook