A debutat (si) Bundesliga Admiral sau Bundesliga feminina din Austria!

Nicio surpriza in cele 5 meciuri  de debut din Bundesliga Admiral sau Bundesliga feminina din Austria. Chiar daca unele jocuri s-au incheiat cu scoruri destul de mari, nu-i deloc intamplator. Etapa a debutat in chiar prima zi din week end cu meciul de pe Generali-Arena din Viena, acolo unde s-au intalnit FK Austria Viena si SKN St. Pölten, campioana Austriei en titre... Si-a fost chiar un joc de toata isprava asa cum ne-a transmis din capitala austriaca Maria Munteanu, corespondentul www.sportmacsimsiemotie.ro Jocul a inceput pe-o caldura nefireasca pentru Austria la sfarsit de august, cu o prima ocazie a campioanei... Apoi inca una... In minutul 26 inavitabilul se produce si oaspetele reusesc sa deschida scorul prin Rita Schumacher. Pana la pauza jucatoarele vieneze reusesc doar sa opreasca furibundele lupoaice din St. Pölten. Mitanul secund nu aduce prea multe pe teren si-asa tabela de scor arata 0-1 dupa golul Ritei din minutul 26... Sambata 26 august alte trei jocuri:

Union Kleinmünchen/BW Linz - FC Bergheim 5-0

SK Sturm Graz - SPG FC Lustenau/FC Dornbirn Ladies 5-0

USV Neulengbach - First Vienna FC 1-2

Duminica 27 august, ultimul joc al etapei inaugurale:

FC Wacker Innsbruck - SPG Altach/Vorderland 0-8

Dupa acest succes, SPG Altach/Vorderland se instaleaza in fotoliul liderului, pozitia secunda fiind impartita de Union Kleinmünchen/BW Linz si SK Sturm Graz.

Etapa a II-a este programata la sfarsitul acestei saptamani, jocurile urmand a se disputa dupa urmatorul program:

Vineri 1 septembrie

SPG Altach/Vorderland - SK Sturm Graz

Sambata 2 septembrie

FC Bergheim - USV Neulengbach

Duminica 3 septembrie

FK Austria Viena - FC Wacker Innsbruck

SPG FC Lustenau/FC Dornbirn Ladies - Union Kleinmünchen/BW Linz

SKN St. Pölten - First Vienna FC


Sursa foto: Facebook SPG FC Lustenau/FC Dornbirn Ladies

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook