S-a inscris la fiecare joc in Frauen Regionenliga 6 Württemberg din etapa a V-a!

La jumatatea lui octombrie, duminica pe 15 mai exact, pe 6 stadioane au fost programate meciuri de fotbal contand pentru etapa a V-a in editia 2023/2024 din Frauen Regionenliga 6 Württemberg. Si-au fost meciuri cu adevarat interesante, atat prin prisma rezultatelor inregistrate pe tabelele de scor dar si datorita prestatiilor echipelor inscrise in competitie. Dar iata ce s-a intamplat pe cele 6 arene:

SV Deuchelried - TSV Grünkraut 2-0

Au marcat: Jasmin Sobotta (min.21) si Sofia Borges (min.50)

SV Reinstetten - SV Immenried 3-4

Au marcat: Kathrin Högerle (min.36), Annika Schoch (min.51 si min.90+2) respectiv Hanna Straub (min.7), Melanie Brack (min.22), Pia Kling (min.27 si min.66)

Trebuie mentionat debutul cu gol la numai 17 ani si jumatate a jucatoarei gazdelor Kathrin Högerle!

SG SG Aulendorf / Bad Buchau - TSV Tettnang II 0-2

Au marcat: Gina Rizzolo (min.45) si Fabienne Oswald (min.89)

SG Dietmanns/Hauerz/Bellamont - TSV Warthausen 4-2

Au marcat: Diana Schlachter (min.6, min.39 si min.45), Lisa Stampfer (min.41) respectiv Julia Niedermaier (min.16) si Jessica Jäge (min.18)

De mentionat ca toate cele 6 goluri marcate in acest meci s-au marcat in primele 45 de minute!

SC Blönried - SV Bergatreute 1-2

Au marcat: Ann-Kathrin Scham (min.26) respectiv Franziska Futscher (min.14) si Franziska Schwarz (autogol min.20)

SG TSV Eschach - SGM Eglofs/Heimenkirch/Wohmbrechts 2-2

Au marcat: Anna Patschke (min.64) si Carina Gragnato (min.72) respectiv Carola Walser (min.49) si Daniela Benzinger (min.66)

Dupa parerea subsemnatului, probabil unul dintre cele mai frumoase jocuri ale acestui sezon. Goluri frumoase, un joc pe contre, in multe cazuri ,,barbatesc'', fara vaicarelile tipice barbatilor, un joc deschis in care oricare ar fi fost rezultatul final n-ar fi fost o surpriza... Inceputul meciului, unul de tatonare. Oaspetele controleaza jocul, construiesc cu migala, gazdele se apara si se multumesc sa contraatace. Oaspetele se apara sus, pe la 40m de poarta proprie ceea ce le pune destul de multe probleme la constructie gazdelor... Este adevarat ca multele absente datorate diferitelor cauze din tabara gazdelor nu poate fi trecut cu vederea... Cu siguranta ca alta fata ar fi avut jocul gazdelor daca in teren ar fi fost Lisa Wagner, Sina Rummler, Jule Rebholz, etc... Eu zic ca gazdele au incercat sa joace la remiza, altfel nu-mi explic cum sa joci acasa cu un singur atacant... Echipa a fost rupta in doua intr-un joc in care mijlocul a fost de fapt apararea pe doua linii, bazandu-se pe viteza Annei si-a Carinei... Mingile trimise catre flancuri s-au lovit de experimentatele jucatoare din apararea vizitatoarelor. A fost o remiza alba la pauza dar n-ar fi fost nicio surpriza daca tabela (imaginara) ar fi aratat 0-2 dupa cele doua bare reusite de jucatoarele oaspete. Recunosc ca nu l-am inteles nici pe trainerul vizitatoarelor in doua randuri... Odata pentru ca la debut de mitan secund, in loc sa-si vada de jocul propriei echipe, s-a contrat verbal cu unul dintre spectatori, ,,conflict'' care ar fi putut sa degenereze, dar interventia prompta a capitanului gazdelor, Johanna Scharpf a calmat rapid spiritele, Arbitrul meciului i-a aratat galben meritat antrenorului Seyni Diatta, iar eu spun, jos palaria Johanna! Va spuneam ca nu l-am inteles pe Seyni Diatta si vin cu a doua remarca... Cum poti domnule sa o ti pe banca pe Alexa? Daca nu stiti cine e Alexa, va lamuresc imediat... Alexa Jocham, o pustoaica de 18 ani, vitezista, tehnica, bataioasa, loveste mingea bine cu ambele picioare dar si cu capul, are un dribling ametitor... Si desi inca foarte tanara, este la al III-lea sezon in Frauen Regionenliga 6 Württemberg... 22 de jocuri si 9 goluri marcate iar dumneatale mister trainer sa o bagi 10 minute pe final... Ai gresit clar domnule Seyni Diatta cu Alexa... Vesti bune in tabara gazdelor... Dupa operatia la picior, a revenit mai puternica Carina Gragnato, assist si gol intr-un echitabil final 2-2!

Etapa a VI-a se disputa duminica 22 octombrie. 


Fotogalerie de la jocul SG TSV Eschach - SGM Eglofs/Heimenkirch/Wohmbrechts

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.



0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook