10 din/pentru Admiral Bundesliga Österreich...

Interesul pentru fotbalul feminin din Bundesliga Österreich este tot mai mare, asa cum o arata si accesarile directe pe link-urile dedicate articolelor despre etapele din aceasta editie de campionat 2023/2024 si-ajungem cu prezentarea loturilor la Ladies FC Dornbirn.


4/ Ladies FC Dornbirn
Echipa amazoanelor din Dornbirn, isi disputa jocurile pe un cochet stadion cu o capacitate de 500 locuri pe scaune, Birkenwiese Arena...

Echipa este antrenata de austriacul Klaus Stocker.

Lotul echipei Ladies FC Dornbirn:

Portari: Lorena Bodemann, Liliana Sofia Ribeiro de Almeida (Portugalia), Leire Rodriguez Lizarralde (Spania)

Fundasi: Cheyenne Benneker, Jana Sachs, Laura Gutensohn, Andreea Lavric (Romania), Olha Zeziukina (Ucraina)

Mijlocasi: Chiara Dünser, Lea Grabher, Vera Isik, Heike Müller, Belen Özdemir, Michaela Walter, Anne Bhagerath (Olanda), Kendy Morales (Columbia), Zdravka Parapunova (Bulgaria), Catherine Irene Nolan (SUA), Jordan Christine Schaefer (SU;A), Gabriela Tavares da Cruz (Brazilia)

Atacanti: Charleen Sonnberger, Paulina Winsauer, Samia Adam (Egipt), Selma  Kajdic (Croatia), Tamara Šarić (Croatia)


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook