Oficial fotbalul din Bundesliga Austria incepe Miercuri 14 August! Oficial Bundesliga a (si) inceput deja...

Nu mai e nimic asa cum a fost odata! Nici fotbalul nu face exceptie... Initial, cand s-a stabilit tintarul fotbalului feminin din Bundesliga Austria, s-a stabilit ca ziua de Miercuri 14 August sa fie ziua debutului jocurilor pentru editia de campionat 2024/2025. Dar, s-a stabilit. Ca de respectat... Nu ca ar conta asta prea tare... Dar daca anunti 14, nu poti muta pe 10. Bine, poti! Asa cum poti sa-ncepi cu un meci din etapa a III-a, cum e cazul de fata. Asa-i cand banii vorbesc, ei stabilesc, nu-i asa? Este adevarat ca echipa campioana en titre are niste meciuri in plus ca-i prinsa-n Champions League si-atunci, TOTUL PENTRU SKN St. Pölten... Asa cum va spui, etapa inaugurala ar fi trebuit sa inceapa la mijlocul acestei saptamani dar corespondenta fotbalului din Austria, Julia Thomas, a si transmis prima corespondenta, a unui joc contand pentru etapa a III-a... Sa dam Cezarului ce-i al lui, nu-i asa?

Sankt Pölten - ora 19:30

NV Arena - peste 1500 spectatori

SKN St. Pölten - First Vienna FC 6-0 (4-0)

Arbitru: Maria Ennsgraber

Asistent 1: Lara Anderson

Asistent 2: Vanessa Previsic

Au marcat: Melanie Brunnthaler (min.7), Sophie Hillebrand (min.25), Mária Mikolajová (min.26), Andrea Glibo (min.40), Melike Pekel (min.71) si Kamila Dubcová (min.85)

Trebuie spus ca ultimele trei goluri ale campioanelor au fost trei reusite ale unor noi echipiere ale formatiei antrenate de brazilianca Celia Liese Brancão Ribeiro si anume: Andrea Glibo (venita de la Sturm Graz), Melike Pekel (venita de la FC Ingolstadt 04) si Kamila Dubcová (venita de la AC Milan)

Marcatoare a unui gol si posesoare a doua assist-uri, internationala austriaca Sophie Hillebrand poate fi considerata MVP al meciului.

Victoria echipei gazda este o victorie normala in fond pentru ca, in intalnirile directe dintre cele doua formatii, in 7 intalniri, 6 victorii ale gazdelor si un rezultat de egalitate, in contul virtoriilor oaspetelor aparand in statistici... 0...

A fost 1-1 la cartonasele galbene, Izabela Križaj in minutul 35 de la echipa gazda, jucatoare nou venita in acest sezon de la Olimpia Liubliana si  Viktoria Hahn de la vizitatoare in minutul 82.

Un start cu dreptul pentru campioane care se instaleaza in fotoliul liderului pana la jocurile din runda inaugurala de la mijlocul acestei saptamani...

Dar haideti sa parcurgem impreuna programul celor 5 meciuri din etapa inaugurala a campionatului 2024/2025 din Bundesliga Österreich:

Miercuri 14 August:

Ora 17:30 USV Neulengbach - SKN St. Pölten

Ora 20:30 First Vienna FC - Austria Wien

Joi 15 August

Ora 14:00 Ladies FC Dornbirn - LASK  

                   SCR Altach - FC Bergheim

Ora 18:00 SPG Union Kleinmünchen - Sturm Graz

Sa le uram succes celor 10 competitoare si sa nu uite de Respect si Fair Play!


Julia Thomas & Dan-Aliosa Ulici 


ATENȚIONARE! * Articolele si fotografiile de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.












0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook