Liga4 Brasov se felicita ca si-a tras ,,ceas elvetian’’… Etapa 3 s-a incheiat, comentariile continua…

Etapa a III-a la fotbalul din judetul Brasov si-a disputant jucurile in mai multe zile calendaristice.  Si in aceasta etapa  s-au marcat foarte multe goluri, pe stadionul ,,Aripile’’, echipa gazda a reusit chiar scorul campionatului (13-0), rezultatele surpriza s-au lasat insa asteptate in van. Etapa a debutat miercuri 30 august cu jocul de la Homorod, un joc in care echipa gazda Cetatea n-a reusit sa-si ia cele trei puncte, 1-2 fiind scorul cu care s-au impus vizitatorii de la Carpati Berivoi. Al doilea joc al etapei s-a desfasurat vineri in prima zi a lui septembrie pe stadionul  din Zarnesti, un prim derby considerat de specialisti, acolo unde Olimpic Zarnesti au primit replica nou infiintatei ,,SR’’ Brasov, intr-un joc in care jucatorii oaspeti au fost insotiti de-o impresionanta galerie formata din mai bine de 300 suporteri, suporteri care in cele 90 minute si-au impins echipa catre poarta gazdelor. Golul din lovitura libera marcat de Varlan in chiar minutul 45 a rasplatit asteptarile si eforturile stegarilor brasoveni. Celelalte jocuri s-au disputant sambata 2 septembrie. Cu surle si trambite, cu amenintari de rupt capete si picioare, miniderby-ul din Orasul Victoria n-a fost decat un simplu si frumos joc de fotbal in care vizitatorii din Sacele, una dintre echipele cu cel mai mare buget declarat a reusit sa-si respecte statutul de candidata declarata la promovare si sa se impuna cu 1-7 ! La Cristian, am notat inca un jucator care-a reusit sa-si treaca in cont 5 goluri intr-un joc, este vorba despre Feraru. Dar iata rezultatele complete ale rundei:

Cetatea Homorod – Carpati Berivoi   1-2

Au arbitrat: Mormeci Dumitru Robert, Paraschiv Alexandru si  Guran Mircea, toti din Brasov.

 

Olimpic Zarnesti - ,,SR’’ Brasov   0-1

A marcat Varlan 45

Au arbitrat: Mardan Ciprian Ioan din Fagaras, ajutat la cele doua linii de Pavel-Cojocaru Andrei si de Panzaru Viorel Gabriel, ambii din Brasov.

In partida juniorilor, 2-1 pentru echipa gazda

 

Aripile Brasov - Vointa Hurez   13-0 !

Au arbitrat: Harlab Mihai Adrian din Brasov, ajutat la linii de concitadinul Tunsoiu Marian si domnisoara Tudorescu Teodora Maria din Bod.

In partida din deschidere a juniorilor, 9-1 pentru formatia gazda.

 

Chimia Orasul Victoria - Precizia Sacele   1-7

Au marcat: D.Badaloi Dan 81 respectiv  Bilibovschi 16, Vasilache 40, Coman 51,65,  Fekete 57, Ilioaia 70, Lingurar 90

Au arbitrat: Ciorbea Robert din Brasov, asistat de la margini de Boncz Gabriel – Andrei din Fagaras si  Osmache Claudiu din Brasov.

La juniori, s-au impus campionii din Sacele cu 0-7

 

Inter Tarlungeni - Prietenii Rupea   4-0

Au marcat: Neculai 1, 24, Pencea 49,82

Eliminat de la oaspeti Dumitru 72 pentru cumul de avertismente.

Au arbitrat: Pantilimon Catalin din Fagaras, ajutat la cele doua tuse de concitadinul Bortan Daniel Lucian Mihai si brasoveanul Mitarca Mihai George

In partida juniorilor din deschidere, s-au impus vizitatorii, 0-3

 

Inter Cristian - Avintul Dumbravita   8-0

Au marcat: Feraru 19,26,54,56,63,,Stolz 53, Arinenanu 60,70

In ultimul minut al primei reprize, la scorul de 2-0, jucatorii din Dumbravita au irosit ocazia de-a inscrie golul de onoare ratand o lovitura de la 11m.

Au arbitrat: Sandu Alexandru din Fagaras, ajutat la cele doua margini de Militaru Emanuel si Nanu Nicolae, ambii din Brasov

La juniori, 4-1

 

ACSM Codlea - ACS Steagul Rosu Brasov   3-1

Au arbitrat: Padurariu Rares Andrei, Enciu Liviu si Lucaci Sergiu, toti din Brasov

La juniori, 7-1

 

 

Olimpic Voila - Coltea Braov   0-2

Au marcat: Nicodim 81, Alexoi 90+2

Eliminat la gazde Bentea in minutul 23.

Au arbitrat: Greavu Alin, Butcaru Felix, Munteanu Alexandru Marian, toti din Brasov

In partida juniorilor, 0-6 !

 

Un fapt mai putin intalnit pe terenurile de fotbal s-a petrecut pe stadionul ,,Aripile’’ din Brasov, acolo unde, la scorul de 12-0 (13-0 la final), un atacant al vizitatorilor a fost semnalizat in pozitie de offside de arbitrul asistent Tudorescu Teodora Maria din Bod, fapt ce l-a determinat pe atacant sa exclame: ,,Esti ca un ceas elvetian domnisoara…’’ Nu putem remarca decat, din nou prestatia la inaltime la al treilea joc consecutiv al domnisoarei arbitru asistent in Liga4 Brasov…

In urma acestor rezultate, doua echipe continua cap la cap, ,,SR’’ - Brasov si ACSM Codlea, ambele cu maCSimum de punte, echipe care-si impart primele doua locuri in clasament, echipa ,,stegarilor’’ avand un golaveraj superior. ,,Lanterna rosie’’ este nou promovata  A.C.S.Vointa Hurez.

De remarcat ca dupa primele trei etape, toate cele 16 echipe au incasat minim un gol ! Singura echipa care n-a reusit inca sa inscrie, este AS.Prietenii Rupea ! Asta daca nu contabilizam si autogolurile… Ca ,,Steagu nu moare’’ vedem cu ochiul liber… Cum care steag? Ca una-i ,,SR’’ si cealalta-i ,,Steagu Rosu’’, alte povesti… Ca una vrea si cealalta nu poate, drept e… Dar nu-i treaba noastra ca una-i in varf si cealalta-i ciuca batailor… De asta-i frumos fotbalul,nu?

Etapa viitoare, cea cu numarul 4, este programata pentru sambata 9 septembrie…

Deocamdata atat pentru acum ! Sa auzim de bine…

 

Sursa info: Mihai Alexandru Kiuta

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook