Melisa Mocan & Stefan Mara au devenit Campioni Nationali !

In acest weekend are loc la Brasov, in Sala Sporturilor ,,D.P.Colibasi'', Campionatul National de clase la dans sportiv al Romaniei. Melisa Mocan & Stefan Mara de la CS Balroom Dance Arad cuceresc Tampa si devin campioni nationali ! Iata ca munca acestor doi sportivi dansatori de-a lungul anilor a dat mari satisfactii multora. Si cand spunem multora, facem referire la familiile celor doi sportivi, facem referire la doamna Mirela Costea, fondatorul  si presedintele primului club de dans sportiv din Arad, CS Balroom Dance Arad, facem referire la antrenorii celor doi sportivi, campionii mondiali  Andra Pacurar si Alex Miculescu, facem referire la profesorul Horia Preda, facem referire aici la prietenii si apropiatii celor doi sportivi, si de ce nu, un motiv de mandrie pentru toti locuitorii municipiului de pe Mures, Arad, iubitori de dans sportiv si nu numai…  Melisa si Stefan, sunt dansatori de clasa C – 14/15 ani, se pregatesc la Clubul Sportiv Balroom Dance Arad  sub atenta indrumare a celor doi campioni mondiali, Andra Pacurar si Alex Miulescu, coordonati de profosorul Horia Preda.

In toamna anului 2006, din pasiune si dragoste pentru arta frumosului, in speta pentru dansul sportiv, doamna Mirela Costea, a decis sa infiinteze acest club de dans sportiv in municipiul Arad, pentru a da posibilitatea tinerilor aradeni sa se poata antrena  si performa, pregatindu-se la ei acasa.  Actualmente, doamna Mirela Costea este presedintele primului club de dans sportiv din municipiul Arad, CS Balroom Dance Arad.

,, Scopul scolii noastre este acela de a da copiilor  bucuria de a dansa. Satisfactia noastra a profesorilor, sunt zambetele lor, si felul in care se mandresc cu reusitele pe care le obtin’’ imi spunea doamna Costea.

In urma rezultatului obtinut de cuplul de dansatori sportivi,  Melisa Mocan & Stefan Mara si antrenorii lor, clubul mulțumește parintilor pentru sprijinul acordat atat sportivilor cat si clubului, sportivilor pentru munca si perseverenta depusa, antrenorilor pentru rabdarea si pasiununea in tot ceea ce fac pentru a putea sa se ajunga la astfel de rezultate, si tuturor acelora care au incredere ca la CS Balroom Dance Arad, performanta in dans sportiv este la ea acasa...

Si o informatie pentru toti cei interesati, in perioada 02-03 decembrie 2017, va avea loc in municipiul Arad, Concursul National de dans sportiv  dotat cu ,,Cupa Balroom’’ ajuns la editia a VIII-a!

 

Catalina Rosu

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook