Bercsenyi si grupa 2008 de la CSM Scolar Resita din nou in prim plan!

Sambata 4 noiembrie s-a disputat o noua etapa si pentru manjii fotbalului. In orasul Anina, s-au deplasat rossonerii de la CSM Scolar Resita grupa 2008 pregatita de profesorul Cristian Alexandru Bercsenyi, pentru a intalni formatia gazda CSO Anina. S-a gatat un set la zero pentru resitenii clubului din Valea Domanului, intr-un meci in care actiunile de fotbal spectacol n-au lipsit. Chiar daca nu au reusit sa marcheze, si chiar daca scorul a fost la final 0-6, gazdele n-au lasat deloc o impresie rea. Doar ca n-a fost sa fie de aceasta data… Golurile vizitatorilor in acest joc au fost marcate de Darius Sandru, de doua ori, Marco Lazarovici, tot de doua ori, David Suciu si Mihail Muselin. Chiar daca aceasta echipa este inca in formare, datorita absorbtiei AS Mundo Sport de catre clubul fanion al Resitei, CSM, lucrurile bune se vad in munca antrenorului si-a actorilor principali, copiii… Sustinuti neconditionati asa cum ne-am obisnuit de parinti! Iata lotul deplasat de profesorul Bercsenyi in orasul minier pentru acest joc:

Portari : Vlad Sztanoji  si Lucas Paraschivu

Jucatori de camp : Adrian Ursu , Darius Sandru , Marco Lazarovici , David Suciu,  Robert Burlacu , Norbert ,,Norby’’ Lazarescu , Nicolas Bica , Catalin Tipol , Alex Dugan , Mihail Muselin , Luca Kanalos si Bogdan Matei.

Desi elevii sai au castigat la scor, profesorul  Bercsenyi a fost mai exigent de aceasta data, ca deh, nu stia ca pustii ii pregatesc o surpriza chiar de ziua lui care urma a doua zi si i-a notat pe acestia cu 6,5. Felicitari copiilor in rosu si negru si La multi ani si multa putere de munca, Cristian Alexandru Bercsenyi, duminica, mai mult rosu decat negru!  Prietenii stiu de ce !

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook