Nu s-a incheiat nici turul si-a inceput circul in fotbalul din Liga4 Brasov! Urmeaza… ,,ultima repriza’’…

Sambata 18 noiembrie, pe 8 stadioane din judetul Brasov, CCA-AJFBV a organizat jocuri contand pentru etapa a XIV-a la fotbal in campionatul judetean, editia 2017/2018. Circul propriuzis n-a inceput in aceasta etapa! De cateva etape bune in urma, avem parte de ,,lucruri’’… E clar ca se intampla! Inadmisibil ca la un joc de fotbal din campionatul judetean sa pui ca organizator pretul unui bilet 30 lei! Ne miram ca nu mai vin spectator la jocuri? Nu, nu trebuie sa ne mire acest fapt! Daca ati avut impresia ca doar la meciul dintre echipele stegare s-a facut ce s-a vrut cu pretul biletelor, bine, nu-i treaba noastra, atata timp cat este legal si regulamentar…  Dar iata ca sambata, alt eveniment s-a produs s-au a iesit la iveala, odata cu jocul de la Fagaras dintre ACS Vointa Hurez si AS SR Brasov. Un bilet la meci a costat 10 lei! Cum poti pune ca voaloare 10 lei un bilet nestampilat la Liga4 in conditiile in care spre exemplu la Iasi, la meciul cu titrata FCSB, un bilet de Liga Nationala a fost 15 lei? Credeti ca asa sustineti sportul fagarasan domnilor? Daca nu am scris, nu inseamna ca nu am stiut! Vointa Hurez foloseste jucatori pe ,,fals’’! Nu aveau cum sa conteste cei de la SR ca n-aveau interes, clar…  Dar, cu aceeiasi 4 jucatori, au castigat primele 3 puncte cu numai doua etape in urma in jocul cu ,,prietenii’’ din Rupea… Nu-i treaba noastra pretul stabilit de organizatorul acestui joc. Dar e treaba noastra sa semnalam celor avizati falsurile care se produc! Bilete cu pret 10 lei, fara stampila! Poate se vor lua masuri si poate nu mai ,,dribleaza’’ nimeni statul roman! Cand intram in normalitate domnilor? Cum sa te inscri in Liga4 si sa nu fi in stare sa ai 11 jucatori pentru joc? Ca ai tu carnete, e firesc, dar cum in primul 11 sa ai 4 pe ,,fals’’? Ce parere au cei de la AJFBV competitii? Sunt tare curios ce sanctiuni vor primi pentru aceste nereguli gazdele acestui joc… 0-17 pe teren… Intr-un joc de-a circul! Nu am reusit sa scapam de ,,cooperativele’’ lui nea Jean Padureanu, ca iata altele apar… Ce-au oare cu sacelenii? Nu-s partizan al acestora ca n-am nici un avantaj, cum nu-mi creaza avantaje nici cei de la SR Brasov sau altii. Dar daca suntem jurnalisti, hai sa ne facem treaba!  Dar iata ce s-a intamplat pe cele 8 stadioane:

Vointa Hurez - AS „SR“ Brasov  0-17 (!)

Au marcat: Damian ’12, ’16, ’17, ’20, ’23 (11m), ’56 (11m), ’90, Vîrlan ’14, ’44, Rusu ’38, Vagner ’41, Bodean ’54, ’64, ’71, ’86, ’89, Stanimir ’80-autogol

Avertizati cu cartonas galben: Hera 13 de la gazde

Arbitri: Alin Greavu - Claudiu Osmache, Razvan Polexe (toti din Brasov)

Observator: Dan Maier (Fagaras)

 

Precizia Sacele - Prietenii Rupea    8-0

Au marcat: Coman ’2 (11m), ’45, ’87 (11m); Vasilache ’3, Bleambu ’27, ’89, Preda ’32, Nechita ’67)

Avertizati cu cartonas galben: Popa 87 de la oaspeti

Arbitri: Alexandru Sandu - Daniel Bortan, Cosmin Toca (toti din Fagaras)

Observator: Dan Neacsa (Brasov)

 

Aripile Brasov - Avintul Dumbravita    3-2

Au marcat: Moroie ’41, Georgescu ’87, Badea ’90+2 respectiv Oprea ’2, Speriatu ’85

Avertzati cu cartonas galben: Geogeanu 56 de la gazde, Hutencu 69, Iftode 90+3, Olaianos 90+4, de la oaspeti

Arbitri: Felix Butcaru - Andrei Pavel, Alexandru Munteanu (toti din Brasov)

Observator: Ion Iosim (Brasov)

 

Chimia Orasul Victoria - A.C.S. Steagu Rosu Brasov    3-2

Au marcat: Fl. Cristian ’57, ’70, David ’84 respectiv Cojocaru ’17, Fogoros ’33

Avertizati cu cartonas galben: Tobias 18, de la gazde, Murariu 60, Cojocaru 84, de la oaspeti

Avertizati cu cartonas rosu: Cristian 90+4

Arbitri: Liviu Enciu (Brasov) - Constantin Cantemir (Fagaras), Daniel Moga Brasov)

Observator: Szasz Vilmos (Brasov)

 

Olimpic Zarnesti - Coltea Brasov    0-0

Avertizati cu cartonas galben: Lazar 21, de la gazde, Ticalo 22, Staicu 80, Lita 89, de la oaspeti

Arbitri: Rares Padurariu (Brasov) - Gabriel Boncz (Fagaras), Sergiu Lucaci Brasov)

Observator: Mihai Bacescu (Brasov)

 

Inter Tarlungeni - Carpati Berivoi    4-0

Au marcat: Fosner ’4, Komaromi ’23, Neculai ’36 (11m), Coltofean ’80

Avertizati cu cartonas galben: Neculai 26, de la gazde, Andronic 18, Bica 25 de la oaspeti

Arbitri: Ioan Scortia - Emanuel Militaru, Alexandru Radu (toti din Brasov)

Observator: Alexandru Badea (Brasov)

 

Inter Cristian - Cetatea Homorod    5-0

Au marcat: Szasz ’22, Centiu ’29, Arinean ’63, Nazare ’68 (11m), Feraru ’75

Avertizati cu cartonas galben: Dobran 77 de la gazde

Arbitri: Mihai Harlab - Marian Tunsoiu, (ambii Brasov), Teodora Tudorescu (din Bod)

Observator: Florin Ghimbasan (Brasov)

 

A.C.S.M. Codlea - Olimpic Voila    2-0

Au marcat: Maican (autogol) ’76, Draghescu ’87

Avertizati cu galben: Torok 81 de la oaspeti

Arbitri: Ciprian Mardan (Fagaras) - Viorel Panzaru (Brasov), Mircea Guran (Brasov)

Observator: Ion Floricel (Brasov)

 

Daca tot au folosit bilete pentru joc false si-au inselat statul, cei de la Hurez pot sa-i legitimeze pe cei 4 si asa nu-i mai considera nimeni niste farsori… Forte bun arbitrajul brigazii Felix Butcaru - Andrei Pavel, Alexandru Munteanu (toti din Brasov), la fel ca si al brigazii Mihai Harlab - Marian Tunsoiu, (ambii Brasov), Teodora Tudorescu (din Bod). Excelente prestatiile pentru doua brigazi, Rares Padurariu (Brasov) - Gabriel Boncz (Fagaras), Sergiu Lucaci Brasov) si Ciprian Mardan (Fagaras) - Viorel Panzaru (Brasov), Mircea Guran (Brasov). Si daca tot suntem inaintea marelui derby, de ce n-am avea o brigada Ciprian Mardan (Fagaras)- Gabriel Boncz (Fagaras), Teodora Tudorescu (Bod)? De ce? Prestatiile acestor prim doi cavaleri si-al amazoanei, ii recomanda…  Sigur ca e parerea mea de care nu o sa tina nimeni cont vreodata… , cu atat mai mult cei de la CCA-AJFBV…

Chiar daca unii colegi din presa brasoveana s-au grabit sa spuna ca ..olimpicii’’ de la zarnesti pierd teren odata cu remiza de acasa impotriva celor de la Coltea 1920, lucrurile sunt departe de adevar. Probabil, acesti colegi au interese si scriu cu sufletul  sau cu ,,plicul’’…dar nu-i treaba noastra… Cert este ca la varf, SR a preluat sefia clasamentului la golaveraj dupa 0-17 de la Fagaras, formatia suporterilor stegari avand acelasi numar de puncte, 38, ca si cei de la Precizia Sacele, sacelenii insa cu un golaveraj inferior, 84-9 fata de 76-9… Olimpic Zarnesti, au 34 de puncte, si in cazul unui egal in derby, si-o victorie a zarnestenilor la cealalta ,,steagul'' i-ar baga din nou in carti pe olimpici… Deci nu-i nimic pierdut… Formatia SR Brasov, are dpa 14 runde cel mai productive atac, 84 goluri marcate, urmati cu 76 goluri de cei de la Precizia si 67 de cei de la Zarnesti. La acest capitol al golurilor marcate, Vointa Hurez are doar 8 goluri marcate si are cel mai slab atac… La aparari, cele trei din frunte au fiecare cate 9 goluri primite si astfel cele mai bune aparari, la coada clasamentului, Vointa Hurez, are cea mai slaba aparare, si este singura formatie din Liga4 Brasov care-a ,,reusit’’ sa primeasca in 14 etape peste 100 de goluri, mai exact 104… In ultima etapa a turului, cea cu numarul 15, se vor infrunta pe ,,Tineretului’’ SR si Precizia… ,,razboiul’’ a inceput demult… Sigur, e unul psihologic… Speram  intr-un fotbal spectacol, unul plin de Respect si Fair Play!

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

3 comentarii
  • Acs voința hurez

    Îmi pare rău să vă comunic, dar sunteți într-o eroare de fapt grosolană, Cif-ul clubului apare pe cotor, iar stampila nu mai este necesară! Referitor la folosirea jucătorilor pe" fals",regulamentul nu o interzice atât timp cât nu se face contestație!

  • Acs voința hurez

    Deasemenea clubul voința este la zi cu tot ce înseamnă datorii la bugetul statului( vezi plata arbitrii prin pfa nu prin chitanțe cum se practică)
    Și după cum știm un jurnalist verifica o informație din mai multe surse, iar la acest articol se pare ca nu a fost cazul!

  • admin   echipa sportsiemotie

    Nu s-a pus nici un moment in discutie datoriile clubului catre cineva! Despre bilete, m-am informat inainte de a posta. Despre portar, despre jucatorul cu nr 3, despre cel cu numarul 8, vedeti inregistrarea postata de suporterii stegari pe canalul youtube, acolo unde se pot vedea exact cei 3 jucatori folositi pe fals. Lipseste din inregistrare al patrulea...

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook