Concurs National la Dans Sportiv: Cupa Ballroom – Arad editia a VIII-a!

La finele acestei saptamani, mai exact sambata 2 si duminica 3 decembrie, in Municipul Arad, isi dau intalnire peste 400 de sportivi din lumea dansului sportiv, in cadrul celei de-a VIII-a editii a Cupei Ballroom! Sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, cu sprijinul major al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si al Centrului Municipal de Cultura Arad, cei aproximativ 400 de sportivi, vor fi jurizati de 20 arbitri cu vechi state in arbitrajul dansului sportiv, din centre cu puternice traditii in dansul sportiv, si cand spunem asta ne gandim la orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Targu Mures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Oradea, Sibiu, Resita, Turda, si nu in ultimul rand Arad, coordonati de domnul Cristian Parnescu, vicepresedinte al Federatiei Romane de Dans Sportiv. Sala de sport a Universitatii ,,Aurel Vlaicu’’ va fi gazda concursurilor, unde vor participa sportivi cu varste intre 4 si 35 de ani, concursuri care vor avea loc pe diferite categorii de varsta si clase. A VIII-a editie a Cupei Ballroom la dans sportiv, va aduce in fata publicului, dansatori la urmatoarele clase: debutanti, precompetitionali, Hobby, E, D, C, Open Basic, Open.

Concursul de dans sportiv va cuprinde doua sectiuni: Latino (Cha Cha, Samba, Rumba, Jive, Passo Doble) si Standard (Vals lent, Vals wienez, Tango, Slow fox, Quik Step).

​Premiile vor consta in: cupe, medalii si diplome cat si in puncte…

Prin organizarea acestui eveniment, se urmareste promovarea si dezvoltarea interesului pentru aceasta ramura sportiva.  Se stie sau nu, municipiul Arad este unul dintre orasele care de mai bine de 10 ani de zile se poate mandrii cu sportivi care au rezultate deosebite la cele doua sectiuni din cadrul dansului sportiv, incununat in acest an cu o performanta deosebita a sportivilor Melisa Mocan/Stefan Mara, titlul de campioni nationali!

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook