Fagarasanul Ciprian Mardan 15 din 15 la centru si amazoana Teodora Tudorescu la debut, 13 din 15 la linie!

Cea mai mediatizata Liga4 la fotbal din Romania ramane cu siguranta cea a judetului Brasov! Odata cu disparitia echipei fanion a judetului ,,FC Brasov’’ sau asa cum iubitorii de fotbal o stiu ,,Steagu Rosu Brasov’’, echipa fanion pana in vara lui 2017, intrata pe mana unui anume Ioan, un tip certat cu legea si legile, a facut ce-a facut si-a bagat in istorie aceasta echipa a brasovenilor si-a Brasovului… Ca au aparut alte steaguri, e si asta drept, dar ce-a fost odata, nu va mai reanvia niciodata prin clone si copii… Dar asta este alt subiect despre care o sa revenim in foarte scurt timp… Editia de campionat 2017/2018 din Liga4 Brasov la fotbal, a adus la start 16 echipe! Unele, desi se zbat acolo de foarte multi ani, au traditie, altele au aparut ca ciupercile, dar cica si ele au traditie… Acuma, adevarul absolut nu-l detin eu si nici nu-s interest cu ardoare sa-l detin… In cele 15 etape scurse din acest campionat, am stat cu ochii si pe ,,cei mai huliti dintre pamanteni’’ sau brigazile de arbitri, cei mai vinovati intotdeauna pentru reusitele unora si nereusitele altora. Si daca am promis ca voi avea aceeasi coloana vertebrala de cand m-am apucat de scris, sunt in masura (am terminat o facultate si-un master in domeniu) sa fac o contabilitate primara a arbitrilor delegati la aceste 15 etape disputate ale editiei 2017/2018, cu un Top10 arbitri de centru si un Top10 arbitri asistenti la meciurile seniorilor:

Arbitrii centrali la Liga4-a Brasov

  1. Mardan Ciprian – Fagaras - 15 jocuri.

  2. Pantilimon Catalin – Fagaras - 11 jocuri.

  3. Sandu Alexandru- Fagaras - 11 jocuri.

  4. Harlab Mihai – BV - 11 j.

  5. Padurariu Rares - BV- 11 j.

  6. Greavu Alin – BV - 10 j.

  7. Butcaru Felix- BV - 10 j.

  8. Ciorbea Robert- BV - 9 j.

  9. Știrbu Victor- BV - 7 j.

  10. Enciu Liviu – Ghimbav - 6 j.


Cine e Ciprian-Ioan Mardan?

Nascut pe 8 martie 1980, arbitru Categoria 1 din 2006, fost Arbitru Republican 2005-2006-2007 cand a arbitrat la Juniori Republicani in intreaga tara si a fost rezerva de arbitru la Liga3- a, fost component al Lotului National de Juniori UEFA 98’, antrenori: Ionut Chirila, Ionel Augustin, Nicolae Manea, lot cu care a participat la Campionatul European de Juniori din Austria in 1996, cu 20 de jocuri internationale la echipele nationale de juniori, fost component al echipelor Teactorul Brasov - Liga2-a, Icim Brasov - Liga3- a. Ciprian Mardan este Masterand in antrenament Sportiv la Universitatea Transilvania din Brasov, si activeaza ca subofiter in cadrul Detasamentului de Pompieri Fagaras, al ISU TARA BARSEI al Judetului Brasov, paramedic SMURD din 2014. Este casatorit cu Aida Mardan si au impreuna doi copii, Vlad Mardan de 4 ani si Radu Mardan de 3 ani!

Arbitrii asistenti Liga4- a Seniori

 

  1. Tudorescu Teodora – Bod - 13 jocuri.

  2. Bortan Mihai – Fagaras - 13 j.

  3. Guran Mircea – BV - 13 j.

  4. Toca Cosmin – Fagaras - 12 j.

  5. Lucaci Sergiu – BV - 12 j.

  6. Paraschiv Alexandru – BV - 12 j.

  7. Tunsoiu Marian – BV - 11 j.

  8. Polexe Razvan – BV - 11 j.

  9. Munteanu Alexandru – BV - 11 j.

  10. Osmache Claudiu – BV - 11 j.


Cine e Teodora Maria Tudorescu?

Nascuta sub zodia Gemenilor, 24 mai 1998, in Brasov, arbitru care are deocamdata categoria a II-a, este arbitru asistent la Asociatia Arbitrilor de Fotbal Brasov si student la Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane Brasov! Teodora Maria Tudorescu este un produs al arbitrajului brasovean al marcii inregistrate ,,Mihai Alexandru Kiuta’’, un adevarat slefuitor de talente in domeniu…

Daca fagarasanul Ciprian Mardan este destul de obisnuit cu aceste delegari la jocuri, noutatea o reprezinta domnisoara asistent, Teodora Tudorescu din Bod, aflata la primul sezon in Liga4, acumuland 13 jocuri din 15 posibile, si se situeaza pe pozitia fruntasa a clasamentului asistentilor, impreuna cu  fagarasanul Mihai Bortan si brasoveanul Mircea Guran. Interesant este si faptul ca, in aceasta editie de campionat a crescut valoarea arbitrajului prin prestatiile cavalerilor in negru si-a singurei amazoane prezente la aceste jocuri. Merita felicitari toate brigazile de arbitri care-au crescut valoarea spectacolului fotbalistic in aceasta editie de campionat. Felicitari si celor care fac delegarile din partea CCA-AJFBV! Poate odata cu debutul returului cei care conduc destinele fotbalului brasovean vor adauga cate ceva si la indemnizatiile catre acesti cavaleri si domnisoara amazoana, si de ce nu, poate se va da incredere si mai mare si altor tineri arbitri! Doamne ajuta!

 

Sursa info: ajfbv

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook