Dupa foarte multi ani, iata ca Aradul scoate din nou capul in lumea buna a handbalului prin HC Beldiman!

La finele weekend-ului care s-a incheiat, mai exact sambata 19 si duminica 20 mai, la Sannicolau Mare s-a desfasurat Turneul semifinal masculin de handbal dedicat juniorilor 4, pentru echipele calificate la turneele eurozonale RO 4 si RO 5.

Iata echipele participante din cele doua zone:

RO 4: CSS Craiova, LPS Tg. Jiu, CSM Progresul Bailesti, CSS Corabia

RO 5: Unirea Sannicolau Mare, CSM Scolar Resita, LPS Banatul Timisoara, HC Beldiman

Grupele de la Turneul semifinal s-au format dupa tabela Berger, astfel:

Grupa A: Unirea Sannicolau, LPS Tg. Jiu, LPS Banatul Timisoara, CSS Corabia

Grupa B: CSS Craiova, CSM Scolar Resita, CSM Progresul Bailesti, HC Beldiman

Aradenii de la HC Beldiman, au reusit un parcurs uimitor, reusind sa castige 3 jocuri din cele 4 disputate, obtinand astfel calificarea la Turneul Final! Iata si parcursul pustilor aradeni:


Sambata 19 mai de la ora 10:

HC Beldiman-Css Craiova17-16 (8-8)

Marcatori pentru HC Beldiman: Burzo 9, Gaulea 5, Boldis 1, Repede 1, Covaci 1.

Sambata 19 mai de la ora 17:

HC Beldiman-Csm Progresul Bailesti 21-17 (7-5)  Marcatori: Burzo 14, Boldis 3, Gaulea 2, Kuharek 2.

Duminica 20 mai de la ora 12:

HC Beldiman-Csm Resita 15-18 (6-10)

Marcatori: Burzo 8, Boldis 3, Covaci 2, Gaulea 2.

Duminica 20 mai de la ora 15.30, in finala mica:

HC Beldiman-Css Corabia 19-17( 8-7)

Marcatori: Burzo 9, Gaulea 4, Kuharek 4, Covaci 2.


Echipele calificate la Turneul Final sunt:

1. Unirea Sannicolau Mare

2. CSM Scolar Resita

3. HC Beldiman

4. CSS Corabia

Turneul Final se va desfasura in perioada 14-17 iunie, pe teren neutru (urmeaza a fi stabilita localitatea).

Lotul de jucatori al echipei HC Beldiman a fost format din: 

Portari: Andrei Barbicioiu Andrei, Patric Kurucz                                                                            Jucatori: Robert Beldiman, Andrei Burzo, Dragos Gaulea, Ayan Boldis, Catalin Toma, Raul Kuharek, Beni Covaci, Alexandru Repede, Cristian Chera, Lucas Urlich.                                   Antrenori: Adriana si George Beldiman

Performanta celor de la HC Beldiman, este cu atat mai merituorie cu cat, pustii aradeni se afla la prima participare la aceasta categorie de varsta! O CALIFICARE la un Turneu Final, de la chiar prima participare, este cu adevarat o performanta notabila! Andrei Burzo, este un nume de care multi se intereseaza deja, desi este doar un pusti. A atras atentia prin multele goluri marcate si la acest turneu semifinal, Andrei fiind chiar unul dintre marcatorii principali la turneul semifinal de la Sannicolau Mare...

Nu stiu daca la nivelul de juniorilor 4, Aradul a mai avut echipa calificata la un turneu final, dar stiu cu certitudine ca au trecut foarte, foarte multi ani de cand judetul din vestul Romaniei, Aradul, nu a mai avut o echipa calificata la un Turneu Final! 

,,Suntem foarte bucurosi pentru aceasta calificare. Incep incet, incet, dar iata sigur sa se vada rezultatele muncii noastre. Felicit toti baietii pentru efortul depus, pentru dorinta de victorie, pentru daruire. Sa creada in ei si sa si doreasca tot timpul victoria! Este foarte frumos cand parasesti terenul victorios! Multumesc sotiei mele care a fost alaturi de mine si m-a sustinut dar si ajutat in toate momentele, unele chiar dificile. Totodata multumesc si parintilor acestor copii minunati pentru sustinerea si intelegerea lor. Pot spune ca este si victoria lor’’ ne-a declarat George Beldiman, antrenorul coordonator al celor de la HC Beldiman. 

Acum poate citeste un anume ,,Andrei George’’ din Arad care mi-a lasat nu demult un mesaj: ,,Cine e Beldiman in handbalul aradean ca n-am auzit de el?’’ Daca de Beldiman n-ai auzit, desi esti rautacios, iata ca au aparut mai multi Beldiman in handbalul aradean si-odata cu aceasta calificare la Turneul final al juniorilor 4, ai ocazia sa auzi de Beldiman si de HC Beldiman Arad!


Dan-Aliosa Ulici

1 comentarii
  • Bej Maria

    Felicitări domnului antrenor BELDIMAN GEORGE și echipei pt.victorie, succes în continuare !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook