10 lucruri simple ca o relatie sexuala sa reziste...

Ca nu cumva sa te simti vreodata depasita de situatie sau luata prin surprindere, trebuie sa tii minte ca nu ai nevoie de foarte multe informatii cand vine vorba despre sex, dar trebuie sa sti ca unele au o importanta majora.

  1. Barbatilor in general le pasa daca te aranjezi cand vine vorba de intimitati, deci trebuie sa te epilezi atunci cand e necesar si asta pentru ca, pentru asta nu trebuie sa exista scuze. 
  2. ,,Marimea nu conteaza’’, ne place sa ne spunem mereu. Studiile globale de specialitate, arata ca femeile sunt chiar interesate de forma pe care o are penisul partenerului decat de lungimea acestuia.
  3. Toate femeile se masturbeaza si asta pentru ca studiile de specialitate au demonstrat ca 98% dintre femei au orgasme clitoridiene. Daca partenerului de sex este experimentat, acesta stie sa-ti dezmierde clitorisul. In cazul in care acesta este interesat doar de placerile lui, aceasta sarcina iti revine tie, pentru ca e placerea ta in fond. 
  4. ,,Niciodata nu spune niciodata’’ se potriveste perfect atunci cand trebuie sa reactivezi pasiunea pentru sex. Chiar daca a trecut ceva timp de cand nu ai mai facut sex, asta nu inseamna ca nu poti reanvia aceasta pasiune. Tot ce trebuie sa faci este sa reancepi de undeva. Imbraca o lenjerie sexy, provoaca si sedu! Doar esti femeie, nu-i asa?
  5. Fanteziile trebuie dezvoltate si exploatate pentru ca trebuie sa scapam de rutina, nu-i asa? Cand sexul devine o rutina placerea cu siguranta va scadea, iar atunci trebuie intervenit. Nu trebuie nimic special insa ci doar trebuie sa ne lasam imaginatia sa lucreze. O lenjerie sexy sau un simplu bikini mai deosebit, o partida de sex in natura, un menages a trois in care-ti inviti o prietena sau de ce nu un prieten, un swing e si el potrivit daca partenerul e ,,liberal’’, etc.
  6. Sarutul e si el destul de important. Relatiile sexuale stabile se construiesc intotdeauna pe saruturi pasionale. In general noi femeile suntem cu mult mai dispuse sa trecem sub asternuturi cu un barbat care me saruta intens si pasional.
  7. Orgasmul la noi la femei este destul de dificil, mai ales in cazul unui partener de sex neexperimentat. Asadar nu trebuie sa ne enervam daca nu reusim sa ajungem la orgasm in timpul penetrarii pentru ca acest lucru se datoreaza lipsei de stimulare a clitorisului, cea mai sigura sursa de placere infinita pentru noi.
  8. Daca ,,nu poate’’, barbatul trebuie ajutat, pentru ca se cunoaste faptul ca, barbatii nu pot sa o faca oriunde, oricand si oricum.
  9. Femeile trebuie sa primeze cand vine vorba de obtinutul orgasmului, pentru ca femeile ar trebui sa-l aiba primele. Si acest lucru se datoreaza faptului ca noi femeile suntem mai darnice si atente cu partenerii de sex, odata ce am atins orgasmul. In acest fel toata lumea e fericita si satisfacuta. 
  10. Omul cat traieste invata, si cum poate face asta daca nu experimenteaza? Trebuie sa experimentam in mod constant in pat si nu numai. Trebuie sa tinem minte in permanenta ca lucrurile care pe noi ne excita, pe ei ii vor innebuni...


Psihoterapeut-sexolog: Lavinia-Maria Popp


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook