Nationala feminina ,,cea mai speciala’’ pe linia dreapta inainte de CM U18 din Polonia!

Cu certitudine ca Nationala feminina Under 18 este cea mai speciala dintre toate in handbalul romanesc, avand in vedere ca in 2020 ea va juca pe teren propriu la Campionatul Mondial de tineret...  Asa cum la cealalta Nationala putin mai mare, Gheorghe Tadici si-a permis sa prosteasca niste copile sa semneze cu echipe lui de club inainte de-o mare competitie, de ce nu si-ar permite asta si Carmen Amariei, daca tot s-a creat un precedent? Cine-i trage la raspundere in afara de nimeni? Asta inseamna sa fi smecher in echipa presedintelui Alexandru Dedu, nu-i asa? Nu mai este pentru nimeni un secret ca au mai ramas cateva zile pana la Campionatul Mondial U18 din Polonia din perioada 7-9 august 2018! Principalul Carmen Amariei, impreuna cu secunzii Cristian Preda si Ildiko Barbu Kerekes, se afla in aceasta perioada la Satu Mare, acolo unde alaturi de Echipa Nationala feminina Under 18, alcatuita din 18 jucatoare, pun la punct ultimele detalii pentru mondialul polonez... Multe noutati in lot odata ce multe tinere handbaliste au fost prostite de iubitul principalului Amariei sa semneze cu domnia sa in calitate de ,,impresar’’... Conditia ca sa faci parte din lot, semnezi cu iubitul... Si uite asa unele au sarit din schema... iar altele au aparut... Si uite daca Marina Ilie, Adina Cace, Denisa Valcan au semnat cu iubitul principalului, sunt in lot... Probabil s-au saturat si ,,ei’’ de cat am scris de Necula, dreptacea extrema dreapta de la ,,Centru de Excelenta’’ valcean, favorita Stelutei Luca... Si-asa iata a disparut surprinzator Necula... Cum s-au facut bine Tarsoaga si Popa, cum au sarit altele din schema... Si daca ne gandim ca din 18 din lotul care va pleca in Polonia, 12 au semnat deja cu iubitul principalului... Nu stim daca vreuna dintre cele trei foste ,,olimpice’’, actuale ,,cesemiste’’ din Targu Mures au semnat cu iubitul principalului Amariei, desi mi-e greu sa cred ca ar incerca sa stea de vorba macar despre acest subiect cu Tarsoaga, Barabas, Ugran...ca ar sari Mihaela Evi la gatul oricui...fie ea chiar si Amariei... La cat de amenintata din toate partile e acuma doamna Evi, orice ii suna a amenintare... Sau de cand ii e sotul prin CA-ul ferehasului, nu-i mai ajungi la nas... Asa ca... Dar hai sa vedem lotul care va pleca in Polonia peste cateva zile, asta in cazul in care nu se sucesc treburile...

Portari: Diana Ciuca (CSM Rm. Valcea), Andreea Chetraru (CSM Bucuresti), Ioana Ugran (CSM Tg. Mures)

Extreme stanga: Roberta Stamin (Chimia Rm. Valcea), Marina Ilie (CSA Steaua)

Interimari stanga: Andreea Tarsoaga (CSM Tg. Mures), Diana Lascateu si Patricia Moraru (ambele CSM Bucuresti)

Centri: Monica Barabas (CSM Tg. Mures), Andreea Popa (Rapid), Denisa Valcan (CSS Tulcea)

Interimari dreapta: Amalia Coman (CSM Bucuresti), Miruna Pica (,,U’’ Cluj), Ioana Balaceanu (ACS Transilvania Brasov) 

Extrema dreapta: Adina Cace (ACS Amy Slatina)

Pivoti: Stefania Jipa (CSM Bucuresti), Daniela Marin (CSS2 Bucuresti), Ana Maria Mincu (HCM Rm. Valcea) 


Dupa cum probabil stiti deja, Romania face parte din Grupa A a Campionatului Mondial U18 din Polonia, alaturi de Germania, Polonia, Austria, Angola si Slovacia.

Chiar daca personal nu vad orizonturi, le urez totusi bafta maCSima micutelor tricolore!


Dan-Aliosa Ulici

1 comentarii
  • Horatiu BELU

    Dane draga, intr-un articol anterior te laudai ca tu si cu mine (in ordinea asta) suntem toba de handbal. Enuntul tau m-a magulit si n-am scris atunci ca sa ma scuz ca nu ai dreptate si sa spun tuturor ca nu e chiar asa.
    Este adevarat ca la turneul final de J2 Andreea Tarsoaga (atunci Olimpic acum CSM Tg. Mures) s-a accidentat si a avut o intindere de ligamente destul de grava, in finala avand un inceput slab si apoi ramanand pe banca de rezerve, fiind evident ca nu poate juca. Accidentarea si deci si perioada de repaos si refacere sunt reale. Este clar ca la celelalte actiuni lotul trebuia completat si au fost incercate si alte jucatoare. Mai exista si posibilitatea ca Andreea sa nici sa nu se refaca. Nu stiu ce insinuezi tu. Nu stiu nimic despre celelalte jucatoare despre care spui ca au fost si ele "accidentate".
    Apoi de unde atata toba cand de fapt cred ca esti urechist ca folosesti in loc de inter (pozitie de atac) sau intermediar (pozitie de aparator) termenul de "interimari". Mai contarane, daca ma judeca si pe mine lumea dupa "interimarii" tai (adica mai pe romaneste temporari, care tin locul) nu ma simt prea bine. Nu stiu poate pe la tine prin Germania, cu limba ei parca taie cineva cu joagarul, s-o spune asa, noi insa nu folosim decat inter sau intermediar. In rest cu sau fara sot, cu sau fara "jucatoare prostite" sa uram succes fetelor, in primul rand sa se bucure de handbal si, daca se poate sa obtina un rezultat bun care sa ne faca tuturor o mare bucurie!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook