A inceput circul din Liga2 ,,Casa Pariurilor’’ de la noi! Doar oltencuta Alina Pesu din randul amazoanelor, si ea rezerva, in randurile arbitrilor... Voi nu mai aveti deloc rusine?

4 august 2018, ziua in care a debutat fotbalul din liga secunda sub o noua denumire, Liga 2 ,,Casa Pariurilor’’ pentru editia de campionat 2018/2019... Meciuri, unul si unul... De-acum sa te ti la ei... Despre delegarea amazoanelor, sa va fie rusine domnilor din CCA!... Dar iata programul jocurilor primei runde imprastiata pe durata a doua zile:


Sambata 4 august:

ACS Energeticianul - CS Luceafărul Oradea

CS Mioveni - ACS FC Academica Clinceni  

R1: Pesu Ionela Alina din Craiova

Fotbal Club Arges - CS Balotesti

CS Aerostar Bacau - CS Pandurii Lignitul Targu Jiu

ACS Dacia Unirea Braila - AFC Ripensia Timisoara

ASSCS Farul Constanta - ACS Poli Timisoara

ACS Petrolul 52 - CS Sportul Snagov SA

Duminica 5 august:

ASC Daco-Getica Bucuresti - AFC UTA Arad

 ACS ASU Politehnica Timisoara - AFC Chindia Targoviste

Tot incerc si indrum pe toata lumea sa urmeze sloganurile RESPECT si Fair Play... Dar cum sa mai am curajul cand voi, cei care faceti delegarile din CCA-ul FRF-ului, nu aratati nici cea mai mica urma din aceste doua slogane? Pentru ce purtati pe drumuri amazoanele din arbitraj daca nu le dati sanse? Sau vreti si voi cei din CCA sa va aliniati tuturor celor din diferitele medii romanesti, si sa ne aratati ca sunteti purtatori de ,,cohones’’? Prin asta nu aratati domnilor ca sunteti doar niste simpli narcisisti frustrati, nimic altceva... Doar cu domnisoara Alina Pesu din Craiova nu aduceti ,,primavara’’ in arbitraj!     Testele fizice si teoretice au fost luate... Ce-ar trebui sa faca sa le delegati? Sunt si din acelea compromise carora le mai dati cate-un joc... Dar voi chiar nu mai aveti putin Respect! De la prima etapa din noul sezon pot sa va spun atat: sa va fie rusine!


Sursa info: frf-cca

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook