S-a gatat cu smecheria! De azi discutam despre handbal adevarat la nivel de junioare Under 18 la Campionatul Mondial din Polonia!

Faza jocurilor din grupe la Campionatul Mondial de handbal dedicat junioarelor U18, Kielce – Polonia 2018, este amintire sau doar buna pentru statistici. Iata ca dupa jocurile din cele 4 grupe, sita a cernut si-au mai ramas 16! 16 din 24... Doar 8 au iesit si-au plecat acasa... Cele 16 ramase in competitie, s-au calificat pentru faza optimilor de finala, o faza eliminatorie de fapt, prima de la acest Campionat Mondial! Pe de-o parte a tabloului avem echipele: Ungaria, Austria, Spania, Norvegia, Croatia, Germania, Koreea si Japonia, echipe care-si disputa jocurile in Hala Legionov, in timp ce pe cealalta parte a tabloului avem echipele: Olanda, Franta, Romania, Suedia, Polonia, Danemarca, Rusia si Tunisia, in Hala Politechniki. Si pentru ca s-au stabilit si jocurile, iata cum s-au ,,imperecheat’’ echipele pentru desfasurarea jocurilor din optimi si orele la care se vor disputa jocurile in ziua de miercuri, 15 august:

De la ora 15:00 ora Romaniei: Ungaria - Austria si Olanda – Franta

De la ora 17:15 ora Romaniei: Spania – Norvegia si ROMANIA – Suedia

De la ora 19:30 ora Romaniei: Koreea – Japonia si Polonia – Danemarca

De la ora 21:45 ora Romaniei: Croatia – Germania si Rusia – Tunisia

Daca in faza grupelor, se mai putea calca si stramb, iata ca am ajuns in faza in care orice pas gresit inseamna eliminarea din competitie. Din aceasta faza, pierzatoarele pleaca si invingatoarele joaca in sferturile de finala, joi 16 august... Vineri 17 august se vor disputa semifnalele iar duminica, 19 august vom afla Campioana Mondiala din 2018 la handbal feminin dedicata junioarelor Under 18!


Sursa info: ihf

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook