Meciul de sambata noaptea: Oana vs Jojo!...

Mi-am propus, pentru atat cat ma tin puterile, sa aduc in fata iubitorilor sportului, amazoanele lui... Si pentru asta, am sa aleg aleator, daca tot ma ajuta prietenii mei Google... Pentru noaptea aceasta va propun Oana vs Jojo!


Oana-Alexandra Bidascu s-a nascut pe 1 decembrie 1987 in municipiul Botosani din judetul Botosani. Oana-Alexandra Bidascu este o handbalista din Romania, are 182cm si 69kg, joaca in prezent atat centru cat si inter stang pentru formatia FC Arges Pitesti. A inceput sa joace handbal in anul 1998 in Botosaniul natal cu antrenorul Liviu Ilincariu, dupa o selectie in scoli, a fost selectionata, i-a placut si ramas. Perioada 1998-2002 a jucat la LPS Botosani, din 2002 pana in 2005 la Grup Scolar Industrial 1 Mai Ploiesti, din 2005 pana in 2008 la CSM Ploiesti, echipa cu care a promovat din Divizia A in Liga Nationala in 2007, intre 2008 si 2009 la HC Zalau, echipa cu care a reusit sat ermine pe locul 4 in Liga Nationala feminine, intre 2009 si 2011 la CSM Ploiesti, ajutand din nou la promovarea ploiestencelor in 2010 in Liga Nationala, intre 2011 si 2012 la Terom Z Iasi, intre 2012 si 2013 la SC Alba Sebes, in sezonul 2013/2014 din nou la CSM Ploiesti, in 2014 la CS Magura Cisnadie, in 2015 la HM Buzau si Stiinta Bucuresti, 2015/2016 la CSM Slatina pentru ca din sezonul 2016 sa joace pentru formatia CS Minaur Baia Mare. Dupa episodul Baia Mare, Oana face pasul catre Arges, joaca un sezon de exceptie la CS Dacia Mioveni 2012 si acum, la concidadina judeteana, FC Arges!  Si pentru ca Oana este nascuta chiar de Ziua Nationala, acum la cei 100 de ani de la Marea Unire din 1918, La multi ani Oana-Alexandra Bidascu!


Georgiana Tudose, s-a nascut pe 5 februarie 1993 in Brasov. Georgiana Tudose este o sportiva practicanta a luptelor libere legitimate la CS Ghimbav-CSS Dinamo Brasov (CS Dinamo Bucuresti Centrul Sportiv Brasov), are 165cm si 55 kg. ,,Jojo’’ practica luptele libere de la varsta de 9 ani, primul antrenor, Adrian Popescu, al doilea antrenor, Laurentiu Dumitrescu. Jojo, a fost si-o eleva silitoare, a imbinat perfect studiile cu sportul. Este licentiata in sport, licenta obtinuta la Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov cu specializare gimnastica. Este polisportiva cu acte in regula, Jojo terminand cursuri de schi alpin, schi fond-biatlon si chiar sarituri cu schiurile de la trambulina. A terminat si cursuri pentru salvare de la inec si prim ajutor si chiar caiac canoe. Dintre performantele sportive, multipla campioana nationala de copii, cadeti, juniori si tineret, medaliata cu argint si cu bronz la Campionatele Nationale de seniori ale Romaniei, multipla medaliata in diferite turnee internationale, locul 7 la Campionat European, Campionate Europene unde Jojo a participat de 3 ori, loc 5 in calificarile pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Georgiana Tudose a facut ce-a invatat la facultate, a initiat copiii in lumea luptelor libere, respectand toate particularitatile si medodica predarii unui sport,, la clubul CS Transilvania. Jojo preda si cursuri de fitness si electrostimulare in Bucuresti.


Sursa info: arhiva SporT maCSim si EmotiE

Sursa foto: arhiva SporT maCSim si Emotie

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook