Rossignol-ul mai tare ca Atomic-ul in etapa de Cupa Mondiala la schi ,,Audi FIS Ladies Night Slalom – Flachau 2019’’ intr-un regal austriac fara egal!

Ziua de schi pentru etapa de Cupa Mondiala de la Flachau 2019  de pe data de 8 ianuarie 2019, a inceput in forta odata cu ora 15:30, ora Austriei, cu DJ traditional un obisnuit deja al zonei, in stil pe stadionul Krone, in aer liber. Dupa o ora in care s-a intrat in atmosfera, o jumatate de ora a fost dedicata Fan cluburilor si parada din centrul orasului pana la zona de finis. De la ora 18:00 a inceput recitalul de slalom feminin, odata cu prima mansa de la ,,Audi FIS Ladies Night Slalom’’! A fost o prima mansa plina de evenimente care se succedau destul de repede acolo pe partie, o mansa incheiata fara incidente, astfel ca de la 19:15 a putut concerta live, Julian, pe scena de la Krone. Odata cu apropierea de start a mansei secunde Audi FIS Ski World Cup Ladies Night Slalom, ninsoarea a pus stapanire pe cei peste 15 000 spectatori prezenti de-a lungul traseului unde se desfasura cursa, impiedicans vadit vizibilitatea spectatorilor dar si a concurentelor calificate in aceasta a doua mansa... La 20:45 a inceput ,,nebunia’’... Si pronosticurile specialistilor s-au adeverit... Iata rezultatele la final:

  1.  VLHOVA Petra din Slovacia in 1:52.85
  2.  SHIFFRIN Mikaela din USA la +15 sutimi
  3.  LIENSBERGER Katharina din Austria la +1,17
  4.  HOLDENER Wendy din Elvetia la +1,65
  5.  HANSDOTTER Frida din Suedia la +1,91
  6.  GEIGER Christina din Germania la +2,68
  7.  GISIN Michelle din Elvetia la +2,77
  8.  TRUPPE Katharina din Austria la +3.83
  9.  NOENS Nastasia din Franta la +3.96
  10. DANIOTH Aline din Elvetia la +4.17

Dintre cele 30 sportive care-au luat startul in mansa secunda, 27 au reusit sa ajunga la linia de sosire si sa-si treaca in dreptul numelor puncte pentru clasamentul general, COSTAZZA Chiara din Italia si  SCHILD Bernadette din Austria au abandonat, in timp ce SWENN LARSSON Anna a fost descalificata. O pretendenta indreptatita la podium dupa rezultatele bune din acest an, italianca COSTAZZA Chiara a abandonat in mansa secunda inainte de finis cu 9 porti, ratand copilareste... Ninsoarea asta...


Multumiri speciale pentru ajutorul acordat in realizarea acestui material domnului Alexandru Poponeci, crainic specializat schi la Eurosport Romania!


Sursa info: fis-ski

Dan-Aliosa Ulici 

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook