4 ,,campioane’’ si 4 ,,vicecampioane’’ se bat la Fagaras in luna mai pentru 4 locuri la Turneul Final!

Ca la noi la nimeni! Parca intereseaza pe cineva! Sau parca ar conta ca, conform definitiei din DEX (Dictionarul Explicativ al Limbii Romane), campion = persoana, echipa etc., care cucereste primul loc intr-o competitie sportiva (nationala, internaționala, olimpica, mondiala etc.)... Cert este ca handbalul feminin din Divizia A, are 4 campioane si 4 vicecampioane! Toate 8, adica cele 4 campioane, castigatoare ale celor 4 grupe si celelalte 4 vicecampioane, ocupante ale locurilor secunde in cele 4 grupe si-au castigat dreptul de participare la Turneul Semifinal! Ca vor fi campioane si vicecampioane care nu au castigat nimic ci doar au pierdut timp, bani si poate ,,sanatate’’ a unor sportive, alte povesti... Cat de drept sau cat de nedrept este asta, habar n-am eu!... Cred ca nici altii (si ma refer aici la EI)... Dar nici asta nu mai conteaza acum... Turneul Semifinal al esalonului 2 feminin de handbal, va avea loc la Fagaras, in perioada 10-12 mai, turneu la care participa echipele:  HCM Slobozia (castigatoare in Grupa A), Rapid Bucuresti (castigatoare in Grupa B), Dacia 2012 Mioveni (castigatoare in Grupa C) si CSM Tg.Mures (castigatoare in Grupa D), CSU Neptun Constanta (ocupanta locului 2 in Grupa A), CSU Stiinta Bucuresti (ocupanta locului 2 in Grupa B), Activ CSO Plopeni (ocupanta locului 2 in Grupa C) si Crisul Chisineu Cris (ocupanta locului 2 in Grupa D). Cele doua grupe de la Turneul Semifinal fagarasan arata astfel: 

Grupa 1: HCM Slobozia, Dacia 2012 Mioveni, CSU Stiinta Bucuresti si Crisul Chisineu Cris

Grupa 2: Rapid Bucuresti, CSM Tg.Mures, CSU Neptun Constanta si Activ CSO Plopeni.

Iata cum arata programul complet al jocurilor care se vor disputa in sala de sport a CN Radu Negru:

Vineri 10 mai:

ora 10.00: HCM Slobozia – Crisul Chisineu Cris

ora 12.00: Dacia 2012 Mioveni – CSU Stiinta Bucuresti

ora 14.00: Rapid Bucuresti – Activ CSO Plopeni

ora 16.00: CSM Tg.Mures – CSU Neptun Constanta

Sambata 11 mai:

ora 10.00: HCM Slobozia – CSU Stiinta Bucuresti

ora 12.00: Dacia 2012 Mioveni – Crisul Chisineu Cris

ora 14.00: Rapid Bucuresti – CSU Neptun Constanta

ora 16.00: CSM Tg.Mures – Activ CSO Plopeni

Duminica 12 mai:

ora 10.00: CSU Stiinta Bucuresti – Crisul Chisineu Cris

ora 12.00: HCM Slobozia – Dacia 2012 Mioveni

ora 14.00: CSU Neptun Constanța – Activ Plopeni

ora 16.00: Rapid Bucuresti – CSM Tg.Mures

Grupe frumos alcatuite, cu jocuri in orar care clar avantajeaza echipele Rapidului si ale CSM Tg.Mures, echipe care au timpi buni de odihna... Nici asta nu conteaza... 

Echipele clasate pe locurile 1−2 in Turneul Semifinal se vor califica la Turneul Final, care se va desfasura cu semifinale, finala mica si finala. Echipele clasate pe primele doua locuri in Turneul Final, vor promova in Liga Florilor, in timp ce echipele clasate pe locurile 3−4 in Turneul Final, vor participa la un ,,baraj de promovare’’ cu locurile 11 si 12 din Liga Florilor.

Sa traim sanatosi si-o sa vedem ce-au decis ce-i de la FRH si despre brigazile de arbitri care vor oficia jocurile, si pe care dintre echpe le vor in Liga Florilor... Restul is vorbe!


Sursa foto: PIXEL ProSport

Dan-Aliosa Ulici 

Galerie foto

1 comentarii
  • iraola

    slobozia si rapid direct in LIGA FLORILOR, Clujul si oricare dintre braila/slatina/buzau/baia mare vor defila la baraj.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook