Dragos Dobrescu a ales 17 handbaliste pentru Campionatul European U19 de la Gyor! Cum? Romaneste evident...

Nu mai e un secret pentru nimeni ca ne-am facut de rusine la ,,Scandinavian Open’’ in Norvegia cu nationala de handbal feminin U19! Hilar de-a dreptul ce incerca domnul Dobrescu sa ne spuna: ,,A fost un turneu bun de pregatire...’’ Bine, bun pentru domnul Dobrescu inseamna 22-33 cu Norvegia U19, bun inseamna si 18-21 cu Suedia U19, bun inseamna si 25-29 cu Danemarca U19!... Bun in viziunea domnului Dragos Dobrescu inseamna sa incasezi 83 de goluri si sa reusesti sa marchezi doar 63... Intreb si eu ca unul care nu prea se pricepe la a face diferenta intre bine si rau... Daca e bun sa iei bataie de la toti, cum e atunci rau domnule Dobrescu? Sau sa fie bun ca primele doua batai le-am luat la ,,Scandinavian Open’’ in Norvegia chiar de la doua echipe care ne sunt adversare curand in Ungaria la Gyor, la Campionatul European U19 care se va desfasura in perioada 11-21 iulie?... Am auzit si la aialalti dinainte ca vor sa construiasca echipa pentru la anu’ (si la multi ani) ca organizam noi Campionatul Mondial 2020!... Tipic noua romanilor, continuati ,,politica’’ si asta vreti si dumneavoastra, sa construiti... Habar n-am cine va pune sa faceti declarati pompoase... Cum sa spui domnule Dobrescu ,, ...Alicia Gogirla, care este o fata deosebita si ne poate ajuta...’’ Te ajuta si-o lasi acasa domnule Dobrescu? Hai ca Deea Tirsoaga vine ea dupa ,,ligamentele clujencelor’’, dar cu Alicia ai aratat domnule Dobrescu ca n-ai stofa de trainer... Poti sa te superi matale pe mine cat vrei, desi ma indoiesc ca in afara de Horatiu Belu, citeste careva de prin FRH adevarurile spuse franco (cine nu stie expresia sa-l contacteze pe contaran doar la telefon)... Cum sa o scoti din lot domnule Dobrescu pe ,,Coloana Infinitului’’ Diana Lascateu si sa ii faci culoar Ioanei Balaceanu? Chiar nu ne mai pricepem la Noul Sport National? In cateva zile debuteaza Campionatul European U19 de handbal feminin la Gyor in Ungaria. Romania face parte din Grupa D alaturi de Portugalia, Norvegia si Suedia. Iata programul meciurilor reprezentativei noastre tricolore:

Joi 11 Iulie cu Portugalia

Vineri 12 Iulie cu Suedia 

Duminica 14 Iulie cu Norvegia

Bine, ca noi Romania U19, ca de obicei, n-avem obiectiv... Daca asa v-a invatat presedintele asa faceti... Abureala aia cu ,,...obiectivul este sa trecem de grupa...’’ o auzim de ani buni incoace, deci nu e nimic nou. Va cunoastem deja obiectivele: sa construiti echipa si sa treceti de grupe’’... De construit echipe au grija toti, pe la toate nivelele sau nivelurile... Au construit si altii la nationala mare acum doi ani si-au luat in lot o extrema tanara fara prea mare valoare de care nu mai stie acum nimeni nimic, nu? Si-au ramas in tara nefacand deplasarea prin Germania, extreme de valoare si-amintesc doar Camelia Hotea Balint, prezenta cu goluri la JO de la Rio... Si-am construit un mare NIMIC... In fine, dar nu in cele din urma, Dragos Dobrescu, Valeriu Costea si Ildiko Kerekes Barbu, cei care alcatuiesc Staff-ul Romaniei U19, probabil va avea ca sef de delegatie la Gyor o doamna cu functie in FRH. Si cu asta ne-am obisnuit... Iata ce-a decis domnul Dobrescu (daca a ales el 17-le) pentru lotul tricolor care se va deplasa la Gyor:

Portari: Andreea Chetraru, Diana Ciuca si Ioana Ugran

Extreme stanga: Eva Kerekes si Roberta Stamin

Interi stanga: Patricia Moraru si Ioana Balaceanu

Centri: Monica Barabas, Andreea Popa si Denisa Valcan

Interi dreapta: Miruna Pica si Adina Cace

Extreme dreapta: Andra Moroianu si Alexandra Vrabie

Pivoti: Sarah Darie, Stefania Jipa si Diana Samant

De ce a acceptat oare Adina Cace sa vina la lot? Acuma e buna si in Norvegia n-a fost? Cum s-o uita domnul Dragos Dobrescu in ochii acestei copile? Cumva cu rusine? Ma indoiesc ca are... Cum sa nu chemi la Echipa Nationala a Romaniei Under 19 cea mai buna extrema dreapta declarata a junioarelor 1 din Romania, pe Flavia Munteanu? Sau aveti target: de la CSM Tg.Mures DOAR TREI!... Sunt convins ca daca n-ar fi avut probleme cu ,,ligamentele Clujului’’ Deea Tirsoaga, zbura din echipa alta targmuresanca... Poate Ioana... Poate Sarah... Poate Moni, desi e mai greu sa nu o chemi pe fata asta... Bine, voi ,,constructorii’’... Sa ne rugam lui Dumnezeu sa fie fetele sanatoase, sa bata si ele pe cineva ca daca nu, iar se vor certa rau in vestiar... Nu spunem acum nimic, le lasam linistite conform rugamintilor postacilor: ,,lasati fetele in pace ca incepe Campionatul European destinat lor...’’  


Sursa info: frh

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook