Doar 26 de goluri in etapa a IV-a din Verbandsliga Württemberg! 4 victorii ale gazdelor, doua rezultate de egalitate si doua victorii ale oaspetilor, in cele 8 jocuri ale rundei... Se-mpiedica si liderul si nu oriunde...

Sambata 24 august, pe 8 stadioane din zona Baden Württemberg s-au disputat jocurile etapei a IV-a din Verbandsliga Württemberg 2019/2020. Nicio echipa din cele 17 inscrise in competitie nu a reusit dupa 4 runde sa acumuleze maximum de puncte. In frunte, trei echipe  conduc ostilitatile cu cate 10 puncte fiecare, doua echipe tin aproape si-a cate 9 puncte fiecare, in timp ce la coada plutonului, o singura echipa nu a reusit sa acumuleze niciun punct. S-au marcat in aceasta a IV-a etapa 26 de goluri, 16 gazdele si 10 oaspetii, in cele 4 meciuri castigata de echipele gazde, doua de echipele oaspete, alte doua jocuri terminandu-se nedecis.  Echipa romanilor Alin si Dan Constantinescu, Vlad Munteanu si Sabrin Sburlea, cu patru puncte dupa patru jocuri, este prima peste linia care scapa echipele de grijile retrogradarii... Dar mai e mult pana departe! Apropos de ex-internationalul Sabrin Sburlea... Dupa o lunga perioada in care a fost accidentat, jucatorul roman, desi inca nerefacut complet, a jucat cateva minute in aceasta etapa... Tinant cont de faptul ca cei de la TSV Berg au primit doua goluri la singurele doua actiuni ale celor de la Sindelfingen, coroborat cu faptul ca Maschkour Gbadamassi a luat un cartonas rosu absolut stupid in minutul 40, dupa o intrare la un adversar care ar fi pedepsita in mod normal cu cel putin vreo 10 etape de suspendare, golul marcat de Jannik in debutul mitanului secund in doar 9 in camp... Sa nu spunem ca si sistemul adoptat pentru acest joc de trainerul Oliver Ofentausek mie personal mi se pare ciudat... Sa mai spunem ca toti cei care-au fost pe teren din tabara oaspetilor au jucat fotbal... Si unul adevarat... Nu a fost sa fie cu noroc de data asta... Poate data viitoare... Dar iata ce s-a intamplat in cele 8 jocuri:

VfL Sindelfingen – TSV Berg 2-1

Au marcat: Oliver Glotzmann (30 si 34) respectiv Jannik Ikendo Wanner (47)

VfL Sindelfingen: David Kocyba, Raphael Molitor (min.86 Pablo Rafael Pérez), Frederick Mohr, Fabian Rupp, Florian Feigl, Ender Özcan (75 Noah Sautter), Samuel Mayer, Alexander Wetsch, Iván Vargas Müller (76 Nicolai Dittrich), Lars Jäger (63 Andre Simao), Oliver Glotzmann - Trainer: Tobias Winter

TSV Berg: Jonas Huchler, Dan Constantinescu, Moritz Fäßler, Raphael Schmid (82 Sabrin Sburlea), Maschkour Gbadamassi, Arne Kittel (74 Kian Fetic), David Brielmayer, Dominik Damjanovic (62 Thomas König), Vlad Munteanu, Nikolas Deutelmoser, Andreas Kalteis (36 Jannik Ikendo Wanner) 

Traineri: Oliver Ofentausek & Dr. Patrick Singrün


TSG Hofherrnweiler-Unterrombach - FC Heiningen  0-1

A marcat: Hölzli Max-Julian (26)

SV Fellbach - SKV Rutesheim 1-2

Au marcat: Steffen Hertenstein (8) respectiv Nikola Jelic (32), Robin Münst (81)

FC Wangen - VfB Neckarrems-Fussball 2-1

Au marcat: Simon Wetzel (32), Okan Housein (87) respectiv Sebastian Rief (67)

Calcio Leinfelden-Echterdingen - TSG Backnang 1-1

Au marcat: Josip Pranjic (68) respectiv Leon Maier (64)

SSV Ehingen-Süd - 1. FC Normannia Gmünd 3-1

Au marcat: Semir Telalovic (12 si 42), Aaron Akhabue (46) respectiv Iurii Kotiukov (90)

FSV Hollenbach - VfL Pfullingen 4-0

Au marcat: Lorenz Minder (21), Michael Kleinschrodt (29 si 35), Torben Götz (90)

TSG Tübingen - TSV Essingen 3-3

Au marcat:  Lack Lars (29) Glück Pirmin (86) Schramm Dominik (89) respectiv Herbály Tamás (41 si 49), Rakic Adnan (43)

Echipa TSV Heimerdingen 1910 a stat in aceasta etapa.


Clasamentul dupa 4 etape:

  1.  TSG Backnang 10p
  2.  FSV Hollenbach 10p
  3.  SSV Ehingen-Süd 10p
  4.  VfL Sindelfingen 9p     
  5.  VfL Pfullingen 9p
  6.  FC Wangen* 7p
  7.  SKV Rutesheim* 6p
  8.  VfB Neckarrems-Fussball 6p
  9.  1. FC Normannia Gmünd 5p
  10. TSV Essingen 4p
  11. TSV Berg 4p
  12. TSG Hofherrnweiler-Unterrombach 3p
  13. 1. FC Heiningen 3p
  14. TSG Tübingen* 2p
  15. Calcio Leinfelden-Echterdingen 1p
  16. SV Fellbach 1p
  17. TSV Heimerdingen 1910* 0p

*- echipa cu un joc mai putin

In clasamentul golgeterilor:

  1. Oliver Glotzmann (VfL Sindelfingen) 4 goluri
  2. Mario Marinic (TSG Backnang) 4 goluri
  3. Eugenio Del Genio (VfB Neckarrems-Fussball), Dominik Früh (VfL Pfullingen), Maschkour Gbadamassi (TSV Berg), Lukas Linder (VfL Pfullingen), Michael Kleinschrodt (FSV Hollenbach) si Leon Maier (TSG Backnang), toti cu cate 3 goluri.

In aceasta editie de campionat de Verbandsliga Württemberg 2029/2020, dupa patru etape, si-au trecut numele pe lista marcatorilor 78 de jucatori, jucatori care provin de la absolut toate cele 17 echipe inscrise in campionat! 

Miercuri 28 august se disputa jocuri din Cupa Germaniei.


Sursa info: fupa.de

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook