De la Ansamblul Folcloric Barzava Resita citire...

Iubesti folclorul? Locuiesti in Resita, orasul municipiu de pe Barzava sau imprejurimi? E cu atat mai simplu atunci... Vino sa faci parte din marea familie a Ansamblului Folcloric Barzava, un ansamblu folcloric al Primariei si Consiliului Local Resita! Cei care iubesc folclorul ii stiu definitia acestuia: ,,Folclorul desemneaza totalitatea creatiilor artistice, ale unei culturi spirituale populare’’ (conform Wikipedia). Noi banatanii folosim cuvinte simple, pe-ntelesul tuturor: folclor = cantec, joc, traditii populare... Nimic nu e mai simplu acum, daca vrei sa faci parte din marea noastra familie Barzava!... In fiecare luni, marti si miercuri, seara, la ora 6 fix, daca vii in Govandari, in spate la Posta mare, in incinta Cinematografului Dacia, intreaba de Doamna Mery, sau Patru Bagiu, sau Caius Sandru... Daca ei is deja pra bina, vezi acolo o doamna fotograf cameraman pe care-o cheama Dorina... Ea-i informator de serviciu... ,,Pe unde trece Barzava, cresc copiii ca otava’’ (Camelia Ceocu)... Nu mai sta pe ganduri si hai!...


Sursa foto: facebook Dorina Munteanu

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

3 comentarii
  • Maria Aghescu

    Mulțumesc cu ❤️

  • munteanu

    Dane, te iubesc si iti multumesc ptr acest articol, iti multumesc ca nu ai uitat de mine...in rest... sanatate si sa ne revedem cu bine.

  • munteanu

    Dane, te iubesc si iti multumesc ptr acest articol, iti multumesc ca nu ai uitat de minunatul nostru Ansamblu`'' Bârzava '' al Primăriei Reşiţa si nici de mine...in rest... sanatate si sa ne revedem cu bine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook