Verdict IHF: ,,cucuietele’’ noastre Cristina Nastase/ Simona Stancu delegate sa arbitreze la turneul preolimpic din Spania!

Lumea handbalului mondial asteapta cu sufletul la gura deznodamantul din jocurile turneelor preolimpice de calificare pentru Olimpiada de la Tokyo! Ei nu au secrete ca ai nostri cand fac delegarile cuplurilor de arbitri pentru jocuri... International Handball Federation, a dat publicitatii in 12 februarie, lista cuplurilor de arbitri care vor oficia la jocurile celor trei turnee preolimpice din perioada 20-22 Martie. Iata cum arata tabloul complet:

Pentru Turneul 1 din Spania, se infrunta pentru doua locuri care asigura prezenta la Tokyo 2020, Spania, Suedia, Argentina si Senegal, au fost delegate urmatoarele cupluri de arbitri:

GER Maike Merz / Tanja Kuttler

KOR Bon-ok Koo / Seok Lee

ROU Cristina Nastase / Simona Stancu

RUS Viktoriia Alpaidze / Tatyana Berezkina

Pentru Turneul 2 din Ungaria, acolo unde se vor infrunta pentru cele doua locuri disponibile prezentei a Tokyo 2020, Ungaria, Rusia, Serbia si Kazakhstan, au fost delegate sa conduca jocurile urmatoarele cupluri de arbitri:

ALG Youcef Belkhiri / Sid Ali Hamidi

ARG Maria Ines Paolantoni / Mariana Garcia

FRA Charlotte Bonaventura / Julie Bonaventura

MNE Ivan Pavicevic / Milos Raznatovic

Pentru Turneul 3 din Muntenegru, acolo unde se vor infrunta pentru doua locuri care asigura prezenta la Tokyo 2020, Muntenegru, Norvegia, Romania si Thailanda, au fost delegate sa conduca jocurile urmatoarele cupluri de arbitri:

ESP Andreu Marin / Ignacio Garcia Serradilla

SLO Bojan Lah / David Sok

TUN Samir Krichen / Samir Makhlouf

URU Mathias Sosa / Cristian Lemes

Iata ca dintre cele 12 cele mai bune cupluri din arbitrajul mondial, fac parte si ,,cucuietele’’ noastre, Cristina Nastase si Simona Stancu! Daca IHF-ul le recunoaste valoarea amazoanelor noastre, noi le dam sa arbitreze jocuri in divizia secunda! E si asta un fel de recunoastere a valorii, nu-i asa?... Sa le uram si noi bafta fetelor noastre in turneul din Spania, iar handbalistelor lui Burcea & Licu, ordin: DUCETI-NE LA OLIMPIADA DE LA TOKYO 2020!...


Sursa info: ihf.info

Sursa foto: ihf

Dan-Aliosa Ulic

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook