Protest! Suntem solidari cu clubul CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud sectia handbal feminin! Pana cand...

In urma arbitrajelor ostile de care a avut parte echipa din Liga Florilor Mol, CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, in ultimele doua jocuri de campionat, in deplasare la Zalau cu HC Zalau si la Bistrita, in compania echipei SCM Gloria Buzau, redactia sport a luat decizia de-a se solidariza cu echipa ardeleana! In semn de protest la adresa acestui gen de arbitraj ostil dar partinitor la adresa altor echipe, am hotarat sa nu mai amintim in cronicile jocurilor de handbal despre niciun cuplu de arbitri indiferent de calitatea prestatiilor lor! Pana in momentul in care consideram ca macar se incearca ,,insanatosirea’’, arbitru de handbal si/sau cuplu de arbitri, nu se vor regasi in cronicile jocurilor redate de www.sportmacsimsiemotie.ro!


Dan-Aliosa Ulici

3 comentarii
  • Marius

    Da o statistica de ce nu puneți cu mingile pierdute pe faza de atac greșeli in aparare
    Ne retragem și acuzam repede ceea,ce nu mi se pare normal sau începem sa uitam de cum ne-a dat Vâlcea meciul de am terminat pe locul 3?

  • Popovici Adolfina

    Să le fie rușine tuturor arbitrilor incotecți, așa distrug echipe și dezamăgesc atât fetele de la echipă cât și pe suporteri, propun să fie trași la răspundere pentru greșelile ce le fac cu intenție, penalizați și excluși apoi din albitraj.

  • Șerban Dănut

    În România arbitrii nu au luat încă corigentele,deci sunt repetenți.Fac greșeli multe și în faze care nimeni nu vede ce greșeli au fost

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook