Bogdan Burcea a ales 20 pentru Romania! Nu ne ramane decat sa lasam deoparte pentru 3 saptamani toate razbunarile personale sau impersonale si sa graim in cor: HAI ROMANIA!

Zilele trec cu repeziciune si tot asa de repede se-apropie si vremea ADEVARULUI pentru handbalul feminin romanesc! Stie deja toata lumea ca in perioada 20-22 Echipa Nationala de Handbal a Romaniei are de jucat trei mari finale intr-un turneu preolimpic in Muntenegru, acolo unde 4 echipe vor lupta pentru prezenta la Olimpiada de la Tokyo 2020! Romania va infrunta la Podgorica echipele Norvegiei, Muntenegrului si Thailandei, primele doua echipe clasate, urmand sa se califice la JO Tokyo 2020. Ca ne place noua sau nu, ca noi am vazut altfel acest lot de 20, e si normal, ca doar toti suntem antrenori mai priceputi decat Burcea si Licu, nu-i asa? Acuma ca eu as fi vrut-o pe Gabriella Bucur-Szucs, pe Madalina Zamfir, pe Bebe Perianu, sau pe nu stiu mai care, spre nenorocul meu, presedintele Dedu nu m-a propus pe mine sa preiau nationala, desi omul mi-a spus clar ca as fi bun dar n-am licenta Mistercoach de la Varzaru... Nici nu m-am putut supara atunci pe ei ca au perfecta dreptate... Fie vorba intre noi, nu am fost agreat nici de Vicepresedintele Steluta Luca si nici de sefa delegatiei doamna dinamovista Nicoleta Gusi Alexandrescu... Cum nu-s selectioner, atunci sa vedem ce-a ales din crema handbalului feminin romanesc de la acest moment, Bogdan Burcea: 

Portari:  Diana-Cristiana Ciuca (SCM Ramnicu Valcea), Denisa-Stefania Dedu (CSM Bucuresti) si Yuliya Dumanska (SCM Ramnicu Valcea)

Extreme stanga: Elena-Nicoleta Dinca (CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud) si Ana-Maria Tanasie (CS Magura Cisnadie)

Interi stanga: Cristina-Georgiana Neagu (CSM Bucuresti), Alexandra-Ramona Severin (HC Zalau) si Anca-Georgiana Polocoser (CS Minaur Baia Mare)

Centri: Elena Dache (HC Dunarea Braila), Ana-Maria Ticu (SCM Craiova), Ioana-Laura Pristavita (CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud) si Andreea Pricopi-Rotaru (SCM Gloria Buzau)

Interi dreapta: Alina Ilie (SCM Gloria Buzau), Ana Maria Savu (SCM Craiova) si Sabrina-Giulia Lazea (HC Zalau)

Extreme dreapta: Sonia-Mariana Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare) si Laura Chiper-Moisa (CSM Bucuresti)

Pivoti: Crina-Elena Pintea (CSM Bucuresti), Lorena-Gabriela Ostase (CSM Slatina) si Dana Abed Kader (HC Zalau)

Stafful Romaniei este alcatuit din:

George-Bogdan Burcea – Antrenor principal Robert Licu – Antrenor secund Jaume Fort Mauri – Antrenor de portari   Claudiu Marasteanu – Maseur  Cristinel Gigiu – Kinetoterapeut   Florin Ciocoiu – Medic  Stefan Ciuntu – Preparator fizic   Ioan Radu Cheregi – Performance analyst  Nicoleta Gusi Alexandrescu – Sef al delegatiei

Sa lasam pentru trei saptamani toate disputele persoanale sau impersonale si sa le asiguram linistea handbalistelor noastre, pentru ca intai de toate au nevoie de liniste si de incurajarile noastre, indiferent de numele pe care acestea le poarta, fie ca ne plac, fie ca nu ne plac, fie ca am vrut noi altceva... Este acum vremea sa strigam in cor si sa sustinem echipa cu, HAI ROMANIA!


Sursa info: site oficial FRH

Sursa foto: ,,motor’’ cautare Google

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook