Comisie a Federatiei Romane de Handbal nu respecta o decizie luata de ea si noi vrem insanatosirea handbalului romanesc?

Hey, hey mai ai mei, astia de pe langa ,,Handbalul, nou sport national’’... Handbalul din anul lui virusache e plin de surprize... Si nu-s deloc ca acele surprize pe care ni le pregatea mai mereu ,,zana’’ Andreea Marin pe la tevereu prin celebra emisiune (atunci) si uitata (azi), emisiune care, cum necum ne cam umplea sambetele seara ,,SURPRIZE, SURPRIZE’’... Am aflat la inceputul acestei saptamani si oficial cam ceea ce banuiam si chiar scriam la un moment dat... Norvegia a spus PAS de la a gazdui jocuri din grupele EURO 2020... Si-atunci, Danemarca a ramas solitara... Bine, Deduleanu al nostru a sarit repede pe langa Wiederer, ca el ar putea si-ar drege... Ei as mai ‘nea Dedulene!... Pai bre prezident, mataluta nu esti in stare de ,,hambalul’’ nostru si vrei sa-i ajuti pe EHF-isti? Vezi ca ti-a cam scazut rau credibilitatea, o credibilitate care tinde catre ZERO... Nu stiu cati mai cred in vorbe... Ca despre fapte, ele vorbesc... Discutam azi despre copile de 17-18 ani si le numim cu tristete foste handbaliste... Discutam azi despre nume de handbaliste (care chiar au lasat ceva in urma) la timpul trecut... Din pacate...  Cine mai are oare incredere in Federatia Romana de Handbal azi? Cu siguranta doar cei mai sunt pe-acolo si mai ciugulesc cate ceva, cei care profita pana-n ultima clipa... Daca citesti pe site-ul oficial al FRH, vezi tot felul de info si le zici ca-s     woaw!... Dar oare e chiar asa? Eu zic ca e o mare abureala! E una genul ala, PRAF IN OCHI!  Despre comisiile federatiei, unele alcatuite dintre pur si simplu unii... Decizii, hotarari... Dar is unele de moment doar... Ca de-a doua zi, sunt pur si simplu uitate... Ma uitam peste clasamentul la zi al echipelor din Liga Florilor Mol... Bine, este impropriu spus la zi, pentru ca... De ce-mi permit sa spun ca e o mare abureala ce faceti voi ferehasistii pe-acolo? Pai uite... Imi amintesc ce citeam in luna Mai pe site-ul FRH: 

,,Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 26.05.2020

Incheiat astazi 26.05.2020, in sedinta ordinara in prezenta membrilor Juganaru L, Vicea V, Dinca V, Teodorescu E si Berindei

In legatura cu solicitarea sportivei Ionica Munteanu privitor la nerespectarea hotararilor F.R.H., respectiv hotararea nr. 424 din 2019 a Comisiei de Solutionare a Memoriilor, ramasa definitiva vazand si punctul de vedere al echipei CS “U” Cluj-Napoca, comisia hotaraste:

Sanctionarea clubului CS “U” Cluj-Napoca cu scaderea unui punct din cele obtinute in competitia de la cel mai inalt nivel, incepad cu data de 27.05.2020, urmand ca la fiecare 10 zile, sa se aplice aceeasi penalitate conf. art. 8.12 din R.S.T.J.H. raportat la art. 76.3 din regulamentul disciplinar.’’

A trecut 27.05.2020, ex-internationala Ionica Munteanu, nu si-a primit drepturile... Normal, minus un punct echipa CS “U” Cluj-Napoca... In inceputul lui Iunie, sportiva si-a primit cum si-a primit banii (aproximativ 17 000 Euro) si astfel clubul clujean a ramas cu doar – 1p... Frumos spuneam atunci si felicitam pe cei din Cluj pentru eforturile financiare... Azi insa, pe acest clasament al echipelor feminine participante in turneele Dedulene (3 la numar), dupa 6 etape, vedem in dreptul echipei din Cluj nimic... Adica acel -1p decis de o comisie a FRH pentru nerespectarea promisiunilor scrise intr-un contract fata de un sportiv de catre un club afiliat FRH s-a sters cu buretele? In baza vreunui acord? In baza unor prietenii a MAI MARELUI cu cineva din cadrul clubului clujean sau poate a orasului Cluj? Sau? Ca sa pricepem si noi muritorii... Pai daca spre exemplu astora de la Cluj le poti sterge asa cu buretele greselile cu voie, de ce nu le stergi si amenzile alora de la Calarasi spre exemplu? Ca si lor le e greu... De exemplu cu 5 000 lei cat e o amenda, daca s-a creat un precedent, cate ,,SMART foane’’ nu ar putea cumpara domnul Gavrila? Si-asa se chunuie saracul pe-acolo... Cu iesence care nu mai is, cu buzoience care nu mai is, cu ploiestence care nu mai is, cu valcence care nu mai is, cu...etc... Sta sa inceapa divizia... Eu fac pariu cu oricine vrea, ca la turneele dedulene divizionare feminine, o sa fie echipe ,,subtiri’’... Dupa ce ca traiesc cluburile vremurile cum le traiesc, le mai si fortezi sa se desfiinteze... Incep 20 in 3 serii... Cate echipe o sa ajunga ,,revelionul’’? Despre geografia FRH, despre grupele sau seriile feminine divizionare, alcatuite ca sa se creeze mediu propice pentru unele echipe, care deh, cat de cat trag sperante ca poate prind nu stiu ce turneu prin vara viitoare... Stati numai cu ochii pe www.sportmacsimsiemotie.ro pentru ca am pregatit una... De nici nu stiti ce pierdeti... Sau s-o fi schimbat regulamentul si noi nu stim?


Sursa foto: arhiva

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook