Daciana Hosu & Yuliya Dumanska in pericol!

,,Intr-atatea rele’’ uite ca avem si una buna... Evolutii destul de sterse in ultima vreme pentru doua dintre goalkeeperele echipei nationale de handbal a Romaniei, Daci Hosu si Yuliya Dumanska... Si-ncurand ne-asteapta doua meciuri capitale la nivel reprezentativ... Asta daca nu cumva, cineva hotaraste sa ne lase acasa, chiar daca vom castiga ambele jocuri, atat cu Feroe cat si cu Austria lui Muller... Cum Elena Serban alias ,,Serbi’’ dar si Elena Gabriela Voicu alias ,,Mumusika’’ nu-i sunt deloc la suflet lui Vasile (si nu DJ), am statcu ochii pe handbalul nostru, tocmai in ideea aceasta... Nu departe, chiar in curtea FRH-ului am descoperit-o... Eu acum ceva vreme... Dobrescu a si luat-o sa apere la Trofeul Carpati destinat junioarelor... Si nu s-a miscat rau deloc... Are un fizic de portar adevarat, o fata muncitoare, constiincioasa, este nascuta la Sfantu Gheorghe pe 1 Octombrie 2004 si este dublu legitimata, la CNE Sfantu Gheorghe J1 si divizionara CNE Sfantu Gheorghe si se numeste Maria Demeter sau ,,Mariuca’’... Daca despre cei trei goalkeepri de la Sfantu Gheorghe am mai zis si-n alte dati, de data asta nu mai pot sa tac, imi cer scuze... Sigur ca multi dintre voi n-aveti ochi pentru handbalul copiilor si juniorilor, si-atunci va inteleg... Ce nu inteleg si n-am cum sa inteleg, unde-o fi tinut-o ascunsa pe Mariucade nu a dat-o handbalului fosta antrenoare? Intelegeti acum de ce ii tot dau eu inainte cu PCR-ul asta? Cum care PCR? Pile, Cunostinte Relatii... Nu mai departe de weekendul carea trecut, echipele CNE si CNE echipa de divizie au disputat doua jocuri... Intai, echipa Centrului National de Excelenta Sfantu Gheorghe a FRH a jucat in campionatul destinat junioarelor 1 un meci pentru sefia grupei cu mult mai titrata echipa a micutelor tigroaice, CSM Bucuresti... Rezultatul jocului, 23-23 la final cu un arbitraj impecabil Cazan-Suleiman! O zi mai tarziu, CNE Sfantu Gheorghe echipa de divizie a primit vizita vecinilor de la CSM Corona Brasov... Doua jocuri, doua super jocuri reusite de Mariuca... Cireasa de pe tort daca vreti, in jocul cu titratele vecine, aruncare de la 7m pentru vizitatoare... Fata in fata, o pustoaica deloc timida o priveste-n ochi adanc pe mult mai titrata adversara, Patricia Maria,,Mache’’ Vizitiu... Va imaginati cumva ca Mariuca, goalkeeperul CNE-ului, s-a culcat efectiv pe minge? Vasile, citeste bine ce-am scris...

Dan-Aliosa Ulici

52 comentarii
  • Dinamita

    Ge ni al! Articol de suflet cum doar Dan-Aliosa Ulici stie sa facă! Jos pălăria!

  • Ana

    Un nou articol de marca, singurul om ce isi indreapta atentia spre handbalul juvenil! alaturi de sportmacsimsiemotie aici vedem handbal adevarat

  • Adi

    ati mai vazut antrenor care se injura sau se jigneste cu suporteri? haideti la Brasov sa il vedeti pe acest Bondar ce manifestari are

  • Georgian Paun

    felicitari Sfantul Gheorghe ati vazut un meci formidabil! despre Brasov nimic…o adunatura de jucatoare care nu sunt dirijate de nimeni si de nimic….Dumitru Berbece cea mai buna solutie la ora actuala.

  • Rațiu

    felicitari dar subiectul este prea pueril, asteptam rezultatul etapei din prima liga urmat de rezumatul etapei din liga divizionara

  • Daniel Pop

    Unui anonim ca A. Vasile nu ai ce să îi ceri este prostul federatiei impreună cu Dedu , trebuie sa scapam cât de repede de ei.

  • Ichim

    Radoi e mult mai valoroasa si nu o menționezi deloc….

  • Octavian

    in pericol??? sunt de 10 ori mai valoaroase, una e sa aperi la junioare alta in prima liga domnule.

  • Rambo Bacsi

    La J1, cu CSM Bucuresti, a jucat Sepsi-SIC, nu CNE

  • Rus

    Daciana Hosu e nr 1. Dumanska ii in scadere numai ii ce o fost. Ciucă , Serban merita si ele să prindă echipa!

  • Marian

    despre rezultate?? ne-au chinuit copilele de la CNE tot meciul noroc cu experienta unora, ce sanse sa avem la baraj cu jocul asta? de conducatori sa numai zic nimic

  • Emil

    Corect corect! felicitari Dan Aliosa Ulici

  • Tiberiu

    Tot ce se poate că există unele valori neexplorate și neutilizate la grupe de vârstă mai mici sau in divizii inferioare. Dar nu înțeleg de unde ideea că Daciana Hosu e ieșită din formă, când a fost lăudată și apreciată de mai toată lumea pentru prestația din meciul cu Cisnădie, când portarii ambelor echipe au avut procentaje extraordinare. Deci putem recomanda noi "achiziții" pentru națională, dar fără să distorsionăm adevărul, doar pentru a găsi niște argumente în plus.

  • Mocut Mircea

    Nu vă stresați! Mai sunt jucători talentați și dacă nu mai sunt în centre, se promovează doar ce se vrea nu adevăratele jucătoare talentate și muncitoare! Păcat!

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    @Ichim... Nu-i contesta nimeni valoarea lui Radoi, cum nu-i contesta nimeni valoarea lui Stixie Ugran... Trebuie insa sa poti face niste diferente, si ti-o spune unul care urmareste etapa de etapa liga si divizia... De plafonare ai auzit? De nepregatire ai auzit? Sunt convins ca da... Stii, nu-i suficient talentul... Daca nu muncesti, daca nu transpiri la antrenamente... Despre asta e vorba... Dar iti spun si carui fapt se datoreaza aceasta plafonare... Cand in dreptul CV-ului antrenorului cu portarii este trecuta o liniuta, te-astepti la ce? De asta va spun, din exterior voi vedeti intr-un anume fel, dar eu care am acces la niste info in +...

  • DespreCluj

    nu mai vorbiti voi de Alin Bondar care a tinut Universitatea Cluj in prima liga cu restante salariile nenumarate, cu jucatoare extrem de modeste, cu persoane care isi doreau sa controleze vestiarul , nu sa joace handbal , nu mai vorbiti de un antrenor in primul rand doar daca aveti competente dobândite mai bune ca respectivul sau rezultate!
    nu mai vorbiti de domnul Cacoveanu care a fost cel mai bun manager dupa era U Jolidon singurul om care a spus lucrurilor pe nume si s-o ocupat foarte frumos de echipa, il luati de fraier ca vedeti ca e prea tanar? luativa pe voi de fraieri care nu ati realizat nimic!
    plini de obscuritati si de frustrati atacati pe toata lumea dar voi faceti umbra pamantului degeaba, ciocu mic!
    Alin Bondar a facut treaba la Cluj, echipa juca handbal acum se joaca dupa ureche.
    Cacoveanu a condus bine echipa, acum mai este cineva mai bun in locul lui?
    Sa va fie rusine, cum vorbiti despre altii defapt spune cum vorbiti despre voi.

  • Memorandum

    "Cel ce n-are nici un merit invidiază întotdeauna meritele altora." - Francis Bacon

  • IMPORTANT

    Handbalul românesc putea fi salvat de-acum patru ani

    În aceste zile, naționala masculină a României a ratat din nou calificarea la un Campionat Mondial, la cel din 2023, găzduit de Polonia și Suedia, după o dublă în care și-a împărțit victoriile cu Macedonia de Nord, este adevărat, dar disproporționat – adversarii noștri au câștigat acasă cu 30 – 22 și au pierdut la București cu doar 22 – 24, la general scorul fiind 52 – 46 în favoarea Macedoniei de Nord.

    Trebuie să spunem că, începând cu 2011, când am consemnat ultima prezență la un mondial, trăim dezamăgiri pe bandă rulantă – în anii fără soț, adică 2013, 2015, 2017, 2019, 2021 am văzut Campionatele Mondiale la televizor, așa va fi și în 2023, iar în anii cu soț, adică 2012, 2014, 2016, 2018, 2020 și 2022, am privit pe sticlă Campionatele Europene. Este un fel de perpetuum mobile, de care nu mai scăpăm niciodată!

    Cu patru ani în urmă, într-un interviu acordat cotidianului Libertatea, emiteam câteva ipoteze, despre ce se va întâmpla cu handbalul românesc, care, iată, se împlinesc, din nefericire, sub mandatul unui președinte, Alexandru Dedu, total nepriceput.

    Și încă din titlul articolului avertizam că, dacă nu se schimbă ceva, și fetele vor avea soarta băieților – și iată, în calificările pentru Campionatul European din acest an, din decembrie, mai avem două meciuri de jucat, împotriva Austriei și Insulelor Feroe, dar calculele calificării sunt destul de încurcate, pentru că tricolorele au pierdut dubla cu Danemarca, au reușit doar un egal cu Austria, și au doar o victorie cu Insulele Feroe, în octombrie 2021 – nimic nu este sigur și este posibil ca și fetele să ocupe locuri pe scaune, alături de băieți, și să privească împreună la cele mai bune echipe din Europa și din lume.

    ”Încotro se îndreaptă handbalul românesc”, mă-ntreba jurnalista Maria Andrieș, acum patru ani, iar eu am răspuns, fără echivoc, în jos, unde în altă parte! Este o bătaie de joc generalizată, din cauza căreia pierdem sportivi pe bandă rulantă. Nu se mai lucrează la bază, pentru că centrele care scoteau sportivi an de an nu mai au nicio eficiență. Federația face selecție numai de la cluburi, nu caută prin țară tinere talente.

    Mă-ntreba ziarista de la Libertatea, despre handbalul din Ungaria și Muntenegru – la maghiari politica statului este alta și în felul acesta, Federația are un buget de 8 milioane de euro și atunci se creează centre, se adună sportivele, că știu care sunt condițiile. În plus, și campionatul este valoros. În Muntenegru se face altfel – ei adună copii și-i cresc împreună. Iau generația completă și-o plimbă la toate turneele. (Și-apoi acolo nu se fac jocurile care se fac la noi.)

    Printre alte propuneri pe care le-am făcut atunci, spuneam să dăm premii în bani antrenorilor de la echipele de juniori calificate în fazele finale – îi motivam pe antrenori să muncească mai mult și lua și el un ban, că are salariul de 1500 de lei. Dar Federația s-a prevalat, ba că nu are bani, ba că nu găsește forma legală. Am propus atunci să luăm câte un antrenor tânăr în deplasările naționalelor de seniori, mi s-a spus că nu se poate. Sigur că nu se poate, pentru că în străinătate merge toată Federația, de unde să ai bani și pentru tehnicienii cei tineri? Dar ne lăudăm că avem 5 milioane de lei în conturi, așa se spunea la ultima Adunare Generală. Mi se par aberante și salariile din Federație, de 5000 de euro net și ne mirăm unde se duc banii handbalului...

    Și haideți să abordăm un subiect de care Dedu se face vinovat, am dovedit-o – Liga Profesionistă de Handbal! Cu ceva ani în urmă, președintele Dedu, care era șef și la Ligă, trebuia să facă o acțiune în Instanță, de desființare, dar n-a făcut-o și a rămas înregistrat la Tribunal ca fiind în continuare președintele Ligii. Pentru acest fapt, l-am dat în judecată și așteptam cu emoție decizia Instanței. Din păcate, s-a tergiversat această hotărâre, iar între timp Dedu a făcut ceea ce trebuia și a intrat în legalitate. Într-un final, Justiția mi-a dat dreptate, dar a recunoscut că este tardiv și nu se impun pedepse.

  • Demisia

    Da bine zici omule!!felicitări Carmen&echipa...am fost aproape de o mare rușine!! Demisia Alin Bondar!!!! Demisia !!

  • Voinea

    Un antrenor mai slab că tine nu avut Corona! bravo portăriței!

  • Aurel

    Un antrenor paralel cu handbalul ! Ce sa mai apere saraca Radoi? merge in jos pleaca la o echipa serioasa ca esti buna fetito! Are dreptate Dan Aliosa Ulici cine sa te antreneze? cumetriile?

  • Marcel Caius

    ....e prea mult ptr noi!!...aici nu e fotbal...cu 10000 de oameni...15 persoane sunt inexistente ptr un sistem corupt ca al Coronei!! Plecati naibii de unde ati venit!

  • Mihaela

    El marele el fenomene antrenor de ce comentează de suporteri,să-și pregătească elevele la psihic, au ratat 4aruncări de la 7 metri plus niște greșeli de pasare a mingii inexplicabil și nu știu să joace cu pivotul normal suporterii sunt nemulțumiți?

  • Cosmin

    Felicitari CNE Sf.Gheorgh..Despre Corona ce sa mai zici cand vezi asemenea handbal?

  • Ioan Farcaș

    @DespreCluj va rog sa acceptati raspunsul pentru desprecluj
    la Cluj probabil ca ati vazut ceva handbal dar noi il chinuim si ne am saturat avem antrenor care se cearta cu lumea si ii intreaba pe drumul catre vestiar de ce am venit la sala? ca nu era nevoie? nu ii e rusine mercenarului? voi nu trebuia sa va dati jos omul de anul trecut acum trageti ponoasele, dar va rog sa numai luati apararea acestui antrenor jenant va invit la meciurile Coronei sa vedeti daca puteti sa va uitati un meci intreg

  • 1234

    No, acum cred ce zic cei din presă? 😂😂😂 Radoi saraca e neantrenată și tot încă se descurcă!

  • Mircea Poenaru

    Drum bun cărare bătută! hai pleaca inainte de baraj! merge la Cluj ca numai niste dobitoci te pot lua inapoi

  • Adrian

    o tine pe una care face 10 greseli si tine prea mult de minge tot meciul din teren joc de pivot nu avem, portarii nu is deloc in forma , nu vedem nicio schema de joc traim doar din executii si mai aud pe unul ca e bun acest antrenor mai tampitilor pe voi la Cluj v a tinut Dedu in prima liga ati picat cand ati avut cea mai buna echipa ca si a luat mana Dedu de pe voi , il regretati pe bondar si cu el ati fost numa pe ultimu si penultimu loc voi la ce handbal va uitati? la desene animate?

  • Bogdan

    Aliosa este cel mai bun ziarist…nu aveti argumente ca nu este asa…ieri a avut un moment prost dar avem nevoie de el in continuare speram sa nu inchida acest site.

  • Dan

    sper ca nu aveti de gand sa inchideti acest forum! domnule faceti o munca extraordinara

  • Marchis

    cati ani are portarita?

  • Grigore

    frumos articolul, salutari de la Madrid!

  • Rares

    Se gândea Bondar in timpul jocului cu mainile in buzunar cum sa împartă in mod egal 2 cirese la 3 oameni…

  • Tudor

    Radoi mai are inca de invatat multe, crede ca totul ii se cuvine nu prea se implica la antrenamente….

  • Ichim

    Da aveti dreptate…Stixie din pacate este cu gandul la iubi…handbalul este pe locul 2…probabil ca nu sunt nici antrenate fetele acestea…calitati au in mod sigur…sunteti un jurnalist bun, va felicit.

  • Zaharia

    Cand doar atât te duce capul....sa te iei in gura cu fanii propriei echipe; domnule tu esti trecător noi ramanem cu Corona si la bine si la greu, ne ajunge! Lasa pe altcineva!

  • Turcu

    Nu poți face performanță cu jucatoarele de la Corona, care joacă cand au chef doar…ele sunt vedete…

  • Paul Fertea

    slab slab slab…nu mai critic ca imi sta in gat acest antrenor, daca ar fi venit la echipa pe valoare as fi zis dar stiu cum a venit…si atunci chiar nu merita sa il respecti. Simona Gogarla era mult mai buna!

  • Florin

    si la Cluj s o mai luat in gura cu unii si altii si ii s a cerut demisia de n ori dar el nu are coloana vertebrala
    este un antrenor slab de junioare si nu are nici un plan tactic de multe ori se juca dupa ureche
    de ce nu a reusit nicaieri sa faca nimic pana acum daca e asa bun? nu a salvat Alin pe U de la retrogadare niciodata tot timpul am fost la mana altora…si asta din cauza lui ca nu il interesa decat sa promoveze anumite jucatoare si atat
    a avut lot bun la Cluj si mai sus de locul 10-11 nici in ruptul capului nici macar o data si infrangeri luate la scoruri astronomice
    lumea de la Brasov e cunoscatoare de handbal la fel ca la Cluj asta e problema si el nu accepta asta nu accepta critica mai bine ar lua un secund langa el

  • Levi

    salar mare joc penibil ! nu v ar fi rusine? leafa merge nici nu mai conteaza jocul rezultate si nimic…ni se face dor de Simona Gogarla in halul ala am ajuns? fetelor si pentru voi e valibil numai fiti indolente si nesimtite ca reprezentati o echipa si un oras nu jucati la junioare!

  • Paraschiv

    Stixie face talente, ea sare pentru fotografii dupa mingi, nu te mai arunca dupa ce a trecut mingea de tine ca dai dovada de imaturitate.
    Radoi o puștoaica talentată dar cu capul in nori, se uita mai mult cine e in tribună decât pe teren…isi cauta admiratorii si isi pierde din concentrarea.
    Una peste alta doua portărițe de mare valoare, care dacă nu ajung pe mână unui antrenor vor fi jucatoare de blazon, ele pot ajunge jucatoare de națională!!
    Dumitrascu jucatoare de mare mare potential incepe sa evolueze tot mai bine, Morar mult sub așteptări se vede ca nu are incredere in ea dupa perioada petrecuta la Gloria Buzau, Vacariu joaca si poarta pe umerii ei echipa chiar daca mai are fluctuațiile in joc, Vizitiu se vede ca isi doreste promovarea si poate fi o piesa importanta..despre Bondar nimic…un inganfat arogant care imi provoaca sila.

  • Ana

    poti face performanta cu ele daca le pui in valoare! jucatoare talentate fara dirijor!

  • Tomescu

    5 mari academicieni din jurul Coronei cărora nu poți sa le spui nimic ca se umfla in pene, platiti pentru ce?

  • Luca

    Foarte frumoasa atmosfera creata de voi tot meciul il criticati pe antrenor si abia asteptati sa rateze jucatoarele! fani de rezultat voi stiti ce inseamna sa sustii o echipa? la Cluj-Napoca la meciuri nimeni nu se adreseaza antrenorului chiar daca e praf si pulbere pentru ca nu asta e treaba suporterilor de rand..sunteti nemultumiti dar faceti rau echipei ca fetele simt presiunea negativa si deaia nu joaca..lasati sa se termine meciul si strigati la final, tot puneti presiune pe jucatoare inutil.

  • Onofras

    lotul bun dar nu este antrenor si conducere..pacat!

  • Pop R

    Alin Bondar a fost lucrat la Cluj de Mihaela Senocico impreuna cu Suba Viorica si alte jucatoare de aceea nu a putut sa si desfasoare activitatea! Alin Bondar a adus pe noua stea a handbalului Necula Rebeca si a promovat numeroase tinere de viitor pe care domnul Cacoveanu nu le-a luat in seama fara nici un motiv, a adus jucatoare din Spania care nu a dat randamentul lui Necula Rebeca si a facut sa joace mai mult ca Necula Rebeca, dupa munca lui Alin Bondar a profitat si a avut unele rezultate domnul Cacoveanu, toate relatiile de joc au fost facute de catre dansul. La fel la Corona Brasov a lasat echipa la un nivel foarte scazut Simona Gogarla si a avut nevoie de timp ca sa creeze relatii de joc.

  • MM

    Pacat, pacat pentru ca nu avem obiective, pacat ca ne batem joc de sportul brasovean, ne batem joc de unele jucatoare dupa bunul plac al unui antrenor, care demonstreaza la fiecare meci ca este depasit de situatie, pacat!
    Intamplator, am avut si un primar care a asistat la repriza de dans oferita in pauza meciului de handbal, un primar cu un zambet pervers, PACAT BRASOV, pacat ca Brașovul a disparut de pe harta sportului romanesc!

  • Muntean

    sala goala!! mai multi pe internet tipic !! in timpul jocului incurajam echipa domnilor postaci, la finalul meciului sanctionam jocul nu va mai luati de antrenor in timpul meciului ca dăuneaza echipei! chiar atat va duce capul?

  • Razvan

    Sa vorbim cu Domnu' să-și mărească gardul la gradina că mulți prosti au sărit aici în comentarii . U avut lot complet nou ce relatii a facut Alin Bondar? poate altfel de relatii doar nu de joc…chiar asa mare antrenor il vedeti? are un palmares de invidiat locul 10,11,12,13,14 si merge spre a doua nepromovare..mare antrenor o fi ceva Spartacus acest antrenor 43 de goluri am luat si mai aud ca is antrenati bine portarii nostri..

  • Luca

    Dacă eram azi antrenorul Coronei băgăm capul în nisip precum struțul, de rușine, nu sa mai spun ca am jucat bine

  • George

    Olimpiada prostiei in comentarii. Numai unu și unu bun ma antrenor bun o luat campionatul U Cluj cu el si nu stiu io si esti prost daca te fac jucatoarele pe tine ca antrenor

  • Simina

    Sa ajungeți și voi , acolo unde a ajuns si Alin Bondar sa vedeti ce usor este sa antrenezi precum vorbiti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook