www.sportmacsimsiemotie.ro si Joma-Bergatreute.de va propun... Concursuri cu premii!...

In urma unor discutii cu colaboratorii am decis sa organizam bilunar concursuri cu premii! Salutam asadar propunerea venita din partea domnisoarei Monica Andreea Nedelea! Si daca tot dam Cezarului ce-i al Cezarului, astazi va propun primul concurs pentru ca ,, Handbalul Nou Sport National’’, nu-i asa?

Intrebarea este urmatoarea: 

Care este ,,elementul’’ de legatura intre urmatoarele meciuri din Liga Florilor Mol: SCM Gloria Buzau – CSM Slatina, SCM Ramnicu Valcea – HC Dunarea Braila, SCM Universitatea Craiova – CS Dacia Mioveni 2012 si CSM Targu Jiu – CS Magura Cisnadie?

Regulile concursurilor:

  • dai fallow paginii www.sportmacsimsiemotie.ro
  • dai fallow paginii de facebook Handbal Sport;
  • raspunzi corect la intrebare de pe un cont valid in sectiunea ,,Comentarii’’.

IMPORTANT! Pot participa la concursuri persoanele care au implinit vasta minima 16 ani in ziua lansarii concursului! 

Durata fiecarui concurs: 48 de ore de la publicarea pe site a articolului despre concurs. Orice raspuns venit dupa cele 48 de ore nu va mai fi luat in considerare. Premiile nu se reporteaza!

Castigator va fi desemnat cel/cea care raspunde corect la intrebare. In cazul in care sunt mai multi cititori care au raspuns corect, se va organiza o tragere la sorti filmata si care se va da publicitatii prin pagina de facebook Handbal Sport. 

PREMIUL concursului: un tricou Joma oferit de sponsorul Joma-Bergatreute.de

Mult succes!


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook